Марсело Бијелса потврдио да је "Лудак"!

Аргентински стручњак нема случајно тај надимак, што је и показао његов шокантни потез - напустио је Лацио после 48 сати. И то му није први пут да "испаљује" клубове.

Фудбал 09.07.2016 | 13:30
Марсело Бијелса потврдио да је "Лудак"!
Марсело Бијелса жестоко је разбеснео челне људе Лација. Само два дана након што су и коначно договорили да преузме екипу, он је решио да "дигне сидро".

Аргентински тренер напустио је клупу римског клуба, након што готово и није сео на њу, а све то како би поново преузео националну селекцију.

"Објављујемо да Марсело Бијелса неће бити тренер Лација, што је и нас изненадило. Тиме је прекршен уговор који је потписао и који је оверен и депонован у савезу. Сходно томе, клуб ће предузети све потребне мере како би заштитио своја права", стоји у саопштењу Лација.

Клуб је саопштио да ће уместо Бијелсе тим предводити Симоне Инзаги.

Бијелса, који има надимак "Лудак", одлучио је да направи потпуно неочекивани потез, након што је клупа репрезентације Аргентине остала упражњена после оставке Тате Мартина.

Он је "одјавио" Лацио у жељи да поново преузме "гаучосе", које је предводио од 1998. до 2004. године.

Интересантно да је и тада направио сличну "испалу". Те 1998. предводио је Еспањол, а онда је напустио екипу после само 108 дана тренерског посла, баш да би преузео национални тим.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар