Marselo Bijelsa potvrdio da je "Ludak"!

Argentinski stručnjak nema slučajno taj nadimak, što je i pokazao njegov šokantni potez - napustio je Lacio posle 48 sati. I to mu nije prvi put da "ispaljuje" klubove.

Fudbal 09.07.2016 | 13:30
Marselo Bijelsa potvrdio da je "Ludak"!
Marselo Bijelsa žestoko je razbesneo čelne ljude Lacija. Samo dva dana nakon što su i konačno dogovorili da preuzme ekipu, on je rešio da "digne sidro".

Argentinski trener napustio je klupu rimskog kluba, nakon što gotovo i nije seo na nju, a sve to kako bi ponovo preuzeo nacionalnu selekciju.

"Objavljujemo da Marselo Bijelsa neće biti trener Lacija, što je i nas iznenadilo. Time je prekršen ugovor koji je potpisao i koji je overen i deponovan u savezu. Shodno tome, klub će preduzeti sve potrebne mere kako bi zaštitio svoja prava", stoji u saopštenju Lacija.

Klub je saopštio da će umesto Bijelse tim predvoditi Simone Inzagi.

Bijelsa, koji ima nadimak "Ludak", odlučio je da napravi potpuno neočekivani potez, nakon što je klupa reprezentacije Argentine ostala upražnjena posle ostavke Tate Martina.

On je "odjavio" Lacio u želji da ponovo preuzme "gaučose", koje je predvodio od 1998. do 2004. godine.

Interesantno da je i tada napravio sličnu "ispalu". Te 1998. predvodio je Espanjol, a onda je napustio ekipu posle samo 108 dana trenerskog posla, baš da bi preuzeo nacionalni tim.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar