Јасна Шекарић пријети: Причаћу о свему после Рија!

Учесница седам Олимпијских игара незадовољна што не путује и на осме.

Остали спортови 11.07.2016 | 21:15
Јасна Шекарић пријети: Причаћу о свему после Рија!
Јасна Шекарић, званично најбољи стрелац 20. века и освајач пет олимпијских медаља, тешко је поднела одлуку Управног одбора Стрељачког савеза Србије да уместо ње на Олимпијске игре у Рију иде Зорана Аруновић.

"Сада не желим ништа да причам, а имала бих много тога да кажем. Најбитније је да се екипа на миру спрема за Рио, и да тамо на најбољи начиин представља нашу земљу. Тек када заврше такмичење, све ћу рећи", запретила је 50-годишња Шекарићева у краткој изјави за Вечерње новости.

Подсећања ради, Јасна Шекарић је за претходне Олимпијске игре, 2012. у Лондону, заузела место Димитрија Гргића иако није имала испуњену квоту за такмичење, а млади стрелац јесте. Челници Стрељачког савеза Србије тада су донели одлуку у њену корист.

Јасна Шекарић је на Олимпијским играма учествовала чак седам пута и бележила је сјајне резултате: 1988. у Сеулу освојила је злато и бронзу, 1992. у Барселони освојила је сребро, 1996. у Атланти била је четврта, 2000. у Сиднеју поново је узела сребро, 2008. у Пекингу била је шеста, а 2012. у Лондону завршила је на 18. месту.

Можда је дошло време да своје место препусти млађима...

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Драган

12.07.2016 16:04

Јасна, са педесет година рука више није мирна, а око оштро као некад.Ти си српски спорт много задужила, сад пусти млађе да се боре да те достигну.

ОДГОВОРИТЕ