Jasna Šekarić prijeti: Pričaću o svemu posle Rija!

Učesnica sedam Olimpijskih igara nezadovoljna što ne putuje i na osme.

Ostali sportovi 11.07.2016 | 21:15
Jasna Šekarić prijeti: Pričaću o svemu posle Rija!
Jasna Šekarić, zvanično najbolji strelac 20. veka i osvajač pet olimpijskih medalja, teško je podnela odluku Upravnog odbora Streljačkog saveza Srbije da umesto nje na Olimpijske igre u Riju ide Zorana Arunović.

"Sada ne želim ništa da pričam, a imala bih mnogo toga da kažem. Najbitnije je da se ekipa na miru sprema za Rio, i da tamo na najbolji načiin predstavlja našu zemlju. Tek kada završe takmičenje, sve ću reći", zapretila je 50-godišnja Šekarićeva u kratkoj izjavi za Večernje novosti.

Podsećanja radi, Jasna Šekarić je za prethodne Olimpijske igre, 2012. u Londonu, zauzela mesto Dimitrija Grgića iako nije imala ispunjenu kvotu za takmičenje, a mladi strelac jeste. Čelnici Streljačkog saveza Srbije tada su doneli odluku u njenu korist.

Jasna Šekarić je na Olimpijskim igrama učestvovala čak sedam puta i beležila je sjajne rezultate: 1988. u Seulu osvojila je zlato i bronzu, 1992. u Barseloni osvojila je srebro, 1996. u Atlanti bila je četvrta, 2000. u Sidneju ponovo je uzela srebro, 2008. u Pekingu bila je šesta, a 2012. u Londonu završila je na 18. mestu.

Možda je došlo vreme da svoje mesto prepusti mlađima...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dragan

12.07.2016 16:04

Jasna, sa pedeset godina ruka više nije mirna, a oko oštro kao nekad.Ti si srpski sport mnogo zadužila, sad pusti mlađe da se bore da te dostignu.

ODGOVORITE