Глумац би да буде предсједник Србије

Филмаџија Владимир Рајчић, који у САД живи већ 16 година, најављује да ће у септембру почети кампању за шефа државе.

Србија 08.07.2016 | 15:20
Глумац би да буде предсједник Србије
Холивудски глумац Владимир Рајчић после 16 година вратио се у домовину и намерава да се кандидује за председника Србије, а кампању планира да започне већ у септембру.

Рајчић 16 година живи и ради у Америци, где са бавим филмом и приватним бизнисом. Наступио је у неколико холивудских остварења, у којим је играо и са звездама попут Клинта Иствуда, Хилари Свонк, Мајкла Медсена... Аутор је и америчког филма „Српски ожиљци“, који је делом сниман у Београду.

"Нисам одмах био сигуран да ли то да урадим, али сам добио велику подршку многих, као и дијаспоре, као човек који има добре контакте свуда у свету. Хоћу да покажем да овде може нешто добро да се уради, да људи који не гласају могу да се покрену, да младе људе који нису никад размишљали о политици покренемо да заједно нешто променимо. Лако је спаковати се и отићи, али ја то нећу да урадим", објашњава Рајчић разлоге за улазак у трку за председника.

Како каже, ако буде изабран, поверење грађана ће проверавати током целог мандата, сваке године.

"Не тражим ништа, кампању ћу сам да финансирам. Повезан сам с људима у Америци веома добро. Овде никад није био амерички председник, а ја бих својим контактима то остварио. Доводио сам инвеститоре овде и у то је била упућена и Амбасада САД. Међутим, ја сам прво Србин, рођен сам на Космету и представљам се као ново лице које је дошло да уради нешто ново", објашњава Рајчић.

Кад је отишао у САД, успео да се повеже с бизнисменом Бобом Рорменом.

"Он има политичке везе. Помогао сам му да користи моје име у свету шоу-бизниса да рекламира своје компаније, а он мени да покажем Американцима шта је Србија. Закупили смо 50 билборда и ставили поруку на енглеском и српском `Инвестирај у нас`. Довео сам га после овде и рекао је да хоће да улаже у Србију", открива Рајчић.

Извор: Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

СРБИН.

08.07.2016 21:16

СРБИЈА ТРЕБА ПРЕЗИДЕНТА!100 ПОСТОТНОГ СРБИНА'НЕ ПА КАНДИДАТА СА ИЗПРАНИМ МОЗГОМ 'И КОЈИ РАЗМИШЉАЊУ МОЗГОМ ПОСЛОДАВЦА!НА ДАЉИНУ.

ОДГОВОРИТЕ