Glumac bi da bude predsjednik Srbije

Filmadžija Vladimir Rajčić, koji u SAD živi već 16 godina, najavljuje da će u septembru početi kampanju za šefa države.

Srbija 08.07.2016 | 15:20
Glumac bi da bude predsjednik Srbije
Holivudski glumac Vladimir Rajčić posle 16 godina vratio se u domovinu i namerava da se kandiduje za predsednika Srbije, a kampanju planira da započne već u septembru.

Rajčić 16 godina živi i radi u Americi, gde sa bavim filmom i privatnim biznisom. Nastupio je u nekoliko holivudskih ostvarenja, u kojim je igrao i sa zvezdama poput Klinta Istvuda, Hilari Svonk, Majkla Medsena... Autor je i američkog filma „Srpski ožiljci“, koji je delom sniman u Beogradu.

"Nisam odmah bio siguran da li to da uradim, ali sam dobio veliku podršku mnogih, kao i dijaspore, kao čovek koji ima dobre kontakte svuda u svetu. Hoću da pokažem da ovde može nešto dobro da se uradi, da ljudi koji ne glasaju mogu da se pokrenu, da mlade ljude koji nisu nikad razmišljali o politici pokrenemo da zajedno nešto promenimo. Lako je spakovati se i otići, ali ja to neću da uradim", objašnjava Rajčić razloge za ulazak u trku za predsednika.

Kako kaže, ako bude izabran, poverenje građana će proveravati tokom celog mandata, svake godine.

"Ne tražim ništa, kampanju ću sam da finansiram. Povezan sam s ljudima u Americi veoma dobro. Ovde nikad nije bio američki predsednik, a ja bih svojim kontaktima to ostvario. Dovodio sam investitore ovde i u to je bila upućena i Ambasada SAD. Međutim, ja sam prvo Srbin, rođen sam na Kosmetu i predstavljam se kao novo lice koje je došlo da uradi nešto novo", objašnjava Rajčić.

Kad je otišao u SAD, uspeo da se poveže s biznismenom Bobom Rormenom.

"On ima političke veze. Pomogao sam mu da koristi moje ime u svetu šou-biznisa da reklamira svoje kompanije, a on meni da pokažem Amerikancima šta je Srbija. Zakupili smo 50 bilborda i stavili poruku na engleskom i srpskom `Investiraj u nas`. Doveo sam ga posle ovde i rekao je da hoće da ulaže u Srbiju", otkriva Rajčić.

Izvor: Kurir

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

SRBIN.

08.07.2016 21:16

SRBIJA TREBA PREZIDENTA!100 POSTOTNOG SRBINA'NE PA KANDIDATA SA IZPRANIM MOZGOM 'I KOJI RAZMIŠLJANJU MOZGOM POSLODAVCA!NA DALJINU.

ODGOVORITE