Отишао на Хвар, а клео се да неће због владе!

Јовановић запалио на Јадран с породицом и телохранитељима иако је пре тога изјавио да не би било одговорно да иде на летовање док није формирана влада.

Србија 08.07.2016 | 09:40
Отишао на Хвар, а клео се да неће због владе!
Лидер ЛДП Чедомир Јовановић отпутовао је са супругом Јеленом и четворо деце и телохранитељима на летовање на Хвар, сазнаје Курир.

Није неуобичајено да Јовановић води на одмор и телохранитеље, као што није неуобичајено ни да иде у Хрватску. Међутим, оно што одскаче у овом случају јесте Јовановићев одлазак на одмор јер се, колико пре три недеље, клео да неће нигде отпутовати.

На Јадрану

Наиме, Јовановић је у интервјуу за Нин, одговарајући на питања о евентуалном уласку у владу, рекао да неће ићи на одмор јер би то било неозбиљно у тренутку кад треба да се реше важне ствари за земљу.



На питање како замишља епилог својих разговора с Вучићем око уласка у владу, Јовановић је у разговору за Нин рекао:

"Замисли да епилог свега буде да ја за три недеље узмем своју децу и одем на годишњи одмор, који се завршава 1. септембра. Млин ради, прави брашно, брашно се продаје, теста се продају, ја сам мало на Миконосу, мало у Атини, Фиренци, тамо немам потребу за телохранитељима, тамо ме не нервира то што ми је обезбеђење с пиштољима и пушкама сваки дан око деце, уживам и, ако ме не мрзи, објавим понеко саопштење у којем `изубијам` Вучића. Да ли је то одговорна политика? Било би боље да останем да радим. Уколико то не прави превелик проблем. А мислим да прави."

И заиста, три недеље од тог интервјуа Јовановић се спаковао и са супругом, децом и обезбеђењем отишао на море.

Како је одлазак на одмор три недеље после објављивања овог интервјуа одједном постао одговорна политика, нисмо добили одговор. Уместо тога, из ЛДП су нам рекли да је Јовановић на пословном путу, а да су деца у Београду.

"Чедомир Јовановић је на пословном путу, деца су у Београду јер школа још траје", рекли су у ЛДП.

У којој земљи је Јовановић на путу и како траје школа кад је 6. јул, нису одговорили.



Ђорђе Вукадиновић, политички аналитичар и посланик ДСС, каже да је Јовановићева доследност, тачније недоследност, општепозната.

"Али исто тако неозбиљно је од власти што одуговлачи са избором владе. Неозбиљно је од мандатара што одуговлачи с формирањем владе", каже Вукадиновић и додаје:

"Необично је да Јовановић фигурира као неко ко ће ући у владу. С тим је Чедин одмор још необичнији. Можда зна нешто што ми не знамо - да влада неће скоро."

Дужан ко Грчка, али...



А док се Чедомир Јовановић с породицом одмара на Хвару, који је папрено скуп, радници његове фирме „Агрохуб“ боре се преко суда да извуку своје плате преко суда.

Јовановићу за вратом не стоји само дуг према радницима већ и према фирми „Медиоланум инвест“, од чак готово 201.000.000 динара. Ова фирма је ангажовала и извршитеља.

Извор: Курир
Фото. Курир

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Радмила

08.07.2016 15:42

Које ђубре, он не треба Србији само је трује ,није ми јасно ко је уопште гласао за њега,,,,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кобац

08.07.2016 16:18

Реалан човјек свугдје је добро дошао и нема чега да се боји а ови многи нацисти несмију мирно да се својим властитим градом шетају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ух,псовао бих

09.07.2016 06:36

Ко бесе овај лик? Засто се које-каквим ликовима поклања медијска пазња? Сто се тице мене мозе да иде до самог Дјавола са својим "горилама".

ОДГОВОРИТЕ