Otišao na Hvar, a kleo se da neće zbog vlade!

Jovanović zapalio na Jadran s porodicom i telohraniteljima iako je pre toga izjavio da ne bi bilo odgovorno da ide na letovanje dok nije formirana vlada.

Srbija 08.07.2016 | 09:40
Otišao na Hvar, a kleo se da neće zbog vlade!
Lider LDP Čedomir Jovanović otputovao je sa suprugom Jelenom i četvoro dece i telohraniteljima na letovanje na Hvar, saznaje Kurir.

Nije neuobičajeno da Jovanović vodi na odmor i telohranitelje, kao što nije neuobičajeno ni da ide u Hrvatsku. Međutim, ono što odskače u ovom slučaju jeste Jovanovićev odlazak na odmor jer se, koliko pre tri nedelje, kleo da neće nigde otputovati.

Na Jadranu

Naime, Jovanović je u intervjuu za Nin, odgovarajući na pitanja o eventualnom ulasku u vladu, rekao da neće ići na odmor jer bi to bilo neozbiljno u trenutku kad treba da se reše važne stvari za zemlju.



Na pitanje kako zamišlja epilog svojih razgovora s Vučićem oko ulaska u vladu, Jovanović je u razgovoru za Nin rekao:

"Zamisli da epilog svega bude da ja za tri nedelje uzmem svoju decu i odem na godišnji odmor, koji se završava 1. septembra. Mlin radi, pravi brašno, brašno se prodaje, testa se prodaju, ja sam malo na Mikonosu, malo u Atini, Firenci, tamo nemam potrebu za telohraniteljima, tamo me ne nervira to što mi je obezbeđenje s pištoljima i puškama svaki dan oko dece, uživam i, ako me ne mrzi, objavim poneko saopštenje u kojem `izubijam` Vučića. Da li je to odgovorna politika? Bilo bi bolje da ostanem da radim. Ukoliko to ne pravi prevelik problem. A mislim da pravi."

I zaista, tri nedelje od tog intervjua Jovanović se spakovao i sa suprugom, decom i obezbeđenjem otišao na more.

Kako je odlazak na odmor tri nedelje posle objavljivanja ovog intervjua odjednom postao odgovorna politika, nismo dobili odgovor. Umesto toga, iz LDP su nam rekli da je Jovanović na poslovnom putu, a da su deca u Beogradu.

"Čedomir Jovanović je na poslovnom putu, deca su u Beogradu jer škola još traje", rekli su u LDP.

U kojoj zemlji je Jovanović na putu i kako traje škola kad je 6. jul, nisu odgovorili.



Đorđe Vukadinović, politički analitičar i poslanik DSS, kaže da je Jovanovićeva doslednost, tačnije nedoslednost, opštepoznata.

"Ali isto tako neozbiljno je od vlasti što odugovlači sa izborom vlade. Neozbiljno je od mandatara što odugovlači s formiranjem vlade", kaže Vukadinović i dodaje:

"Neobično je da Jovanović figurira kao neko ko će ući u vladu. S tim je Čedin odmor još neobičniji. Možda zna nešto što mi ne znamo - da vlada neće skoro."

Dužan ko Grčka, ali...



A dok se Čedomir Jovanović s porodicom odmara na Hvaru, koji je papreno skup, radnici njegove firme „Agrohub“ bore se preko suda da izvuku svoje plate preko suda.

Jovanoviću za vratom ne stoji samo dug prema radnicima već i prema firmi „Mediolanum invest“, od čak gotovo 201.000.000 dinara. Ova firma je angažovala i izvršitelja.

Izvor: Kurir
Foto. Kurir

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Radmila

08.07.2016 15:42

Koje đubre, on ne treba Srbiji samo je truje ,nije mi jasno ko je uopšte glasao za njega,,,,,

ODGOVORITE
Name

Kobac

08.07.2016 16:18

Realan čovjek svugdje je dobro došao i nema čega da se boji a ovi mnogi nacisti nesmiju mirno da se svojim vlastitim gradom šetaju

ODGOVORITE
Name

Uh,psovao bih

09.07.2016 06:36

Ko bese ovaj lik? Zasto se koje-kakvim likovima poklanja medijska paznja? Sto se tice mene moze da ide do samog Djavola sa svojim "gorilama".

ODGOVORITE