ЛЕ: Слобода испала због "сумњивог" пенала!

Фудбалери Слободе елиминисани су у првом колу квалификација за Лигу Европе. Бољи од Тузлака био је Беитар након минималне побједе у реваншу у Јерусалиму - 1:0 (0:0).

Фудбал 07.07.2016 | 21:30
ЛЕ: Слобода испала због "сумњивог" пенала!
Босна и Херцеговина више нема представника у квалификацијама за Лигу Европе!

Послије испадања Широког Бријега и бијељинског Радника, без пласмана у друго коло квалификација остала је и тузланска Слобода послије двомеча са Беитаром који су тузлански навијачи чекали пуних 12 година.

У првој утакмици на "Билином пољу" резултат је био без голова што је дало шансу изабраницима Хусрефа Мусемића да у четвртак у Јерусалиму прођу у даље такмичење против "фаворизованог" ривала.

И били су близу!

Али, "испријечио" се украјински судија Олександр Дедро који је из једне "сумњиве" ситуације у 65. минуту показао на бијелу тачку након што се дефанзивац Тузлака Иван Костић "наслонио" на играча Беитара Омера Ацилија! И показао одбрамбеном фудбалеру Слободе чак и жути картон!

Исти играч је био неумољив са "креча" и преварио голмана Кенана Пирића!

Имаће црвено-црни за чим да жале, посебно због шанси у првом полувремену кад је у неколико наврата голман Борис Клејтон спашавао израелски тим након добрих прилика Дамира Мехидића, али и дубоко у судијској надокнади, кад је из мреже "извадио" ударац главом Махира Карића.

Беитар - Слобода 1:0 (0:0)

Беитар: Клејман, Руеда, Мори, Ацили, Шецтер, Ајбиндер, Колодемир, Валпурт (од 72. минута Барихон), Мојал (од 85. минуте Коен), Мишан, Магбо

Слобода: Пирић, Костић, Џидић, Карић, Ефендић, Зеба, Ордагић, Стјепановић (од 81. минута Крпић), Мехидић (од 73. минута Говедарица), Веселиновић, Мерзић.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар