Показала "силиконе": У споту и Сека Саблић

Месец дана након "Секунди", из фабрике савршених жена стижу "Силикони", који ће дефинитивно бити нови хит овога лета и којим ће Северина поново завладати.

Србија 07.07.2016 | 13:00
Показала "силиконе": У споту и Сека Саблић
После дугог и пажљивог најављивања новог спота, којим је Северина одлучила да изненади своју публику овог лета, сви певачицини фанови су коначно дочекали “Силиконе” са популарном Сајси МЦ и легендарном глумицом Секом Саблић, и дефинитивно су с разлогом били нестрпљиви. 

Северина је и овај пут, само месец дана након објаве претходног сингла, дала својим фановима нешто другачије, али опет, остала је доследна свом препознатљивом стилу.



"Силикони су метафора за све оно што жене раде да би биле савршене. Певајте ову песму и ако немате силиконе. Поправиће вам дан и у вама створити осећај да сте савршени. Децо, не покушавајте ово код куће…", написала је Северина на Фејсбуку.

Музику за нови сингл потписује Бојан Васић, текст Марина Туцаковић и Сајси МЦ, а аранжман Филип Милетић, Милош Рогановић и Бојан Васић.

Како се чини, “Силикони” би, после “Секунди”, врло брзо могли да постану нови хит који ће обележити ово лето, зато послушајте:

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

драган перовиц

07.07.2016 11:04

какво срање

ОДГОВОРИТЕ