Pokazala "silikone": U spotu i Seka Sablić

Mesec dana nakon "Sekundi", iz fabrike savršenih žena stižu "Silikoni", koji će definitivno biti novi hit ovoga leta i kojim će Severina ponovo zavladati.

Srbija 07.07.2016 | 13:00
Pokazala "silikone": U spotu i Seka Sablić
Posle dugog i pažljivog najavljivanja novog spota, kojim je Severina odlučila da iznenadi svoju publiku ovog leta, svi pevačicini fanovi su konačno dočekali “Silikone” sa popularnom Sajsi MC i legendarnom glumicom Sekom Sablić, i definitivno su s razlogom bili nestrpljivi. 

Severina je i ovaj put, samo mesec dana nakon objave prethodnog singla, dala svojim fanovima nešto drugačije, ali opet, ostala je dosledna svom prepoznatljivom stilu.



"Silikoni su metafora za sve ono što žene rade da bi bile savršene. Pevajte ovu pesmu i ako nemate silikone. Popraviće vam dan i u vama stvoriti osećaj da ste savršeni. Deco, ne pokušavajte ovo kod kuće…", napisala je Severina na Fejsbuku.

Muziku za novi singl potpisuje Bojan Vasić, tekst Marina Tucaković i Sajsi MC, a aranžman Filip Miletić, Miloš Roganović i Bojan Vasić.

Kako se čini, “Silikoni” bi, posle “Sekundi”, vrlo brzo mogli da postanu novi hit koji će obeležiti ovo leto, zato poslušajte:

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

dragan perovic

07.07.2016 11:04

kakvo sranje

ODGOVORITE