Вечерас почиње ЕXИТ, 20 бина, 700 извођача

Познати музички фестивал ЕXИТ почеће данас и трајаће четири дана и четири ноћи на Петроварадинској тврђави у Новом Саду, а публика и гости увелико стижу у град на Дунаву.

Србија 07.07.2016 | 07:28
Вечерас почиње ЕXИТ, 20 бина, 700 извођача
Тачно у 19 часова биће отворене капије ЕXИТ фестивала кроз које ће сваке вечери проћи, према проценама организатора, између 45.000 и 50.000 људи из више од 60 држава, како би пратили наступе више од 700 извођача на око 20 бина и фестивалских зона.

Многобројни гости, дословно са свих континената, увелико стижу у Нови Сад, а организатори кажу да је све спремно за почетак дуго ишчекиваног фестивала.

Ове године број страних туриста биће већи за чак 30 одсто у односу на прошлогодишњи ЕXИТ, а камп на Штранду је све пунији.

Осим гостију из региона, из Велике Британије и Холандије, ове године повећан је број посетилаца из Грчке, Турске, Русије, Пољске, Аустралије, Француске и Шпаније, а ту су и гости из Мексика, Аргентине, САД, Канаде, Бразила, Јужноафрицке Републике, као и Кине и Јапана.

Најављене временске прилике одговарају добром проводу и атмосфери током четири фестивалска дана, јер је прогнозирано сунчано и топло време. Улазнице за ЕXИТ доступне су још само за публику у Србији, а одређени број улазница биће доступан и сваке вечери на фестивалским благајнама на тврђави.

(Агенције)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нн

07.07.2016 06:42

Милицијо сретан вам рад...

ОДГОВОРИТЕ