Večeras počinje EXIT, 20 bina, 700 izvođača

Poznati muzički festival EXIT počeće danas i trajaće četiri dana i četiri noći na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a publika i gosti uveliko stižu u grad na Dunavu.

Srbija 07.07.2016 | 07:28
Večeras počinje EXIT, 20 bina, 700 izvođača
Tačno u 19 časova biće otvorene kapije EXIT festivala kroz koje će svake večeri proći, prema procenama organizatora, između 45.000 i 50.000 ljudi iz više od 60 država, kako bi pratili nastupe više od 700 izvođača na oko 20 bina i festivalskih zona.

Mnogobrojni gosti, doslovno sa svih kontinenata, uveliko stižu u Novi Sad, a organizatori kažu da je sve spremno za početak dugo iščekivanog festivala.

Ove godine broj stranih turista biće veći za čak 30 odsto u odnosu na prošlogodišnji EXIT, a kamp na Štrandu je sve puniji.

Osim gostiju iz regiona, iz Velike Britanije i Holandije, ove godine povećan je broj posetilaca iz Grčke, Turske, Rusije, Poljske, Australije, Francuske i Španije, a tu su i gosti iz Meksika, Argentine, SAD, Kanade, Brazila, Južnoafricke Republike, kao i Kine i Japana.

Najavljene vremenske prilike odgovaraju dobrom provodu i atmosferi tokom četiri festivalska dana, jer je prognozirano sunčano i toplo vreme. Ulaznice za EXIT dostupne su još samo za publiku u Srbiji, a određeni broj ulaznica biće dostupan i svake večeri na festivalskim blagajnama na tvrđavi.

(Agencije)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nn

07.07.2016 08:42

Milicijo sretan vam rad...

ODGOVORITE