ЛЕ: Радник - Берое; Бугари увјерени у пролаз!

Бијељински Радник и Берое из Старе Загоре у четвртак од 18 часова на Градском стадиону у Бањалуци играју реванш меч првог кола квалификација за Лигу Европе. У првом мечу у Бугарској није било побједника, али ни голова.

Фудбал 06.07.2016 | 20:30
ЛЕ: Радник - Берое; Бугари увјерени у пролаз!
У Трофејној сали Градског стадиона у Бањалуци одржана је прес конференција уочи реванш меча првог кола квалификација за Лигу Европе, у којем ће Радник из Бијељине угостити бугарски Берое.

Резултат 0:0 из првог меча даје подједнаке шансе и једној и другој екипи, а шеф стручног штаба Берое Ивајло Јорданов увјерен је да ће његова екипа у Бањалуци одиграти боље него у Бугарској и да ће обезбиједити пролаз у друго коло квалификација.

"Након 0:0 у првом мечу, у реваншу ћемо покушати да дамо све од себе, како бисмо направили добар резултат и обезбиједили пласман у друго коло квалификација. Надам се да ће сви играчи бити концентрисани свих 90 минута, јер не представљају само Берое, него и Стару Загору и цијелу Бугарску. Ако одиграмо своју игру, онако како смо се договорили, вјерујем да можемо проћи даље", поручио је Јорданов.

На питање да ли очекивао добру партију Радника у првом мечу, бугарски стручњак истиче да није изненађен чврстим отпором Бијељинаца.

"Уопште нисам изненађен. Имао сам прилику да погледам неке мечеве Радника и знам какав стил играју играчи Славка Петровића. Оно што су фудбалери Радника показали у првом мечу било је управо оно што сам и очекивао", поручио је стратег бугарске екипе.

Берое има малих проблема са повредом младог дефанзивца Христофора Хубчева, који је сломио нос, али се сви у редовима екипе из Старе Загоре надају да ће он бити спреман за сутрашњи дуел.

"Повреде су саставни дио игре. Хубчеву је сломљен нос у првом мечу, али надам се да ће бити у могућности да наступи против Радника", додао је Јорданов, који није желио да открије састав.

Реванш меч Радник - Берое игра се у четвртак од 18 часова на Градском стадиону у Бањалуци, а судиће га кипарски арбитар Димитриос Масијас.

Побједник овог двомеча у другом колу квалификација одмјериће снаге са бољим из дуела финској Хелсинкија и Атлантаса из Литваније. Финци су у првом мечу славили у гостима 2:0 и на добром су путу да прођу у наредну фазу такмичења.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар