LE: Radnik - Beroe; Bugari uvjereni u prolaz!

Bijeljinski Radnik i Beroe iz Stare Zagore u četvrtak od 18 časova na Gradskom stadionu u Banjaluci igraju revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. U prvom meču u Bugarskoj nije bilo pobjednika, ali ni golova.

Fudbal 06.07.2016 | 20:30
LE: Radnik - Beroe; Bugari uvjereni u prolaz!
U Trofejnoj sali Gradskog stadiona u Banjaluci održana je pres konferencija uoči revanš meča prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, u kojem će Radnik iz Bijeljine ugostiti bugarski Beroe.

Rezultat 0:0 iz prvog meča daje podjednake šanse i jednoj i drugoj ekipi, a šef stručnog štaba Beroe Ivajlo Jordanov uvjeren je da će njegova ekipa u Banjaluci odigrati bolje nego u Bugarskoj i da će obezbijediti prolaz u drugo kolo kvalifikacija.

"Nakon 0:0 u prvom meču, u revanšu ćemo pokušati da damo sve od sebe, kako bismo napravili dobar rezultat i obezbijedili plasman u drugo kolo kvalifikacija. Nadam se da će svi igrači biti koncentrisani svih 90 minuta, jer ne predstavljaju samo Beroe, nego i Staru Zagoru i cijelu Bugarsku. Ako odigramo svoju igru, onako kako smo se dogovorili, vjerujem da možemo proći dalje", poručio je Jordanov.

Na pitanje da li očekivao dobru partiju Radnika u prvom meču, bugarski stručnjak ističe da nije iznenađen čvrstim otporom Bijeljinaca.

"Uopšte nisam iznenađen. Imao sam priliku da pogledam neke mečeve Radnika i znam kakav stil igraju igrači Slavka Petrovića. Ono što su fudbaleri Radnika pokazali u prvom meču bilo je upravo ono što sam i očekivao", poručio je strateg bugarske ekipe.

Beroe ima malih problema sa povredom mladog defanzivca Hristofora Hubčeva, koji je slomio nos, ali se svi u redovima ekipe iz Stare Zagore nadaju da će on biti spreman za sutrašnji duel.

"Povrede su sastavni dio igre. Hubčevu je slomljen nos u prvom meču, ali nadam se da će biti u mogućnosti da nastupi protiv Radnika", dodao je Jordanov, koji nije želio da otkrije sastav.

Revanš meč Radnik - Beroe igra se u četvrtak od 18 časova na Gradskom stadionu u Banjaluci, a sudiće ga kiparski arbitar Dimitrios Masijas.

Pobjednik ovog dvomeča u drugom kolu kvalifikacija odmjeriće snage sa boljim iz duela finskoj Helsinkija i Atlantasa iz Litvanije. Finci su u prvom meču slavili u gostima 2:0 i na dobrom su putu da prođu u narednu fazu takmičenja.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar