Подршка Савезу за промјене и у Дубици

Предсједник Српске демократске странке Младен Босић присуствовао је данас потписивању Споразума о подршци заједничком кандидату Савеза за промјене за начелника Козарске Дубице Бранку Бурсаћу и заједничком дјеловању странака Савеза за промјене у тој општини.

Република Српска 06.07.2016 | 15:39
Подршка Савезу за промјене и у Дубици
"Српска демократска странка ће пуним капацитетом подржати заједничког кандидата за начелника Козарске Дубице", казао је предсједник Босић, наводећи да очекује да ће грађани ове општине дати подршку човјеку, који је познат по томе што је оставио суфицит у буџету, а не по скупоцјеним аутомобилима.

"Бурсаћ је препознатљив у Козарској Дубици и вјерујем да ће грађани дати њему подршку да их води и представља у наредном мандату", казао је лидер СДС Младен Босић.

Поздрављајући потписивање споразума о заједничком дјеловању странака из Савеза за промјене у Козарској Дубици, лидер СДС је изразио очекивање и да ће коалициона листа СДС и СРС РС добити подршку грађана и да ће са коалиционим странкама формирати власт у тој општини.

Споразум о подршци и заједничком дјеловању странака потписали су предсједници општинских одбора СДС Владимир Марин, ПДП Перица Бундало, СРС РС.

Кандидат за начелника Бранко Бурсаћ је рекао да зна шта су му приоритети и да је урађен економски програм на основу кога ће Козарска Дубица да се развија.

"Наш циљ је да зауставимо одлазак становништва из наше општине и да Козарска Дубица буде мјесто у коме ће моћи да се живи од свога рада", казао је Бараћ.

Предсједник ОО СДС у тој општини Владимир Марин је изразио очекивање да ће заједнички кандидат за начелника добити већинску подршку гласача на предстојећим локалним изборима и да ће СДС заједно са коалиционим партнерима у тој општини формирати власт.

Потписивању Споразума присуствовали су и предсједници Партије демократског прогреса Бранислав Бореновић, Српске радикалне странке републике Српске Миланко Михајлица и СПАС-а Славко Жупљанин.

БН телевизија

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

јово

06.07.2016 19:46

Јауз је био цар царева

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОЗАРСКА

07.07.2016 06:23

ЈАУЗ, ШТЕТА ШТО ЈЕ БИО ЦАР!

Name

Зид

07.07.2016 14:11

Бараћ нема шанске, обични Тројански коњ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Парнице

07.07.2016 22:10

ПДП је по ко зна који пут, упецао СДС као сома на дурбудак. Бараћ као кандидат Савеза за промјене неће добити ни 40% СДС- ових гласова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ореол части

08.07.2016 05:27

Шта вам је политика тог истог Бараћа са власти је отјерао ПДП то јест Перица Бундало, требало би исто тако питати Бараћа око тендера за Кино и градски парк коме је и како прао паре. Др Рељић до побједе

ОДГОВОРИТЕ