Podrška Savezu za promjene i u Dubici

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mladen Bosić prisustvovao je danas potpisivanju Sporazuma o podršci zajedničkom kandidatu Saveza za promjene za načelnika Kozarske Dubice Branku Bursaću i zajedničkom djelovanju stranaka Saveza za promjene u toj opštini.

Republika Srpska 06.07.2016 | 15:39
Podrška Savezu za promjene i u Dubici
"Srpska demokratska stranka će punim kapacitetom podržati zajedničkog kandidata za načelnika Kozarske Dubice", kazao je predsjednik Bosić, navodeći da očekuje da će građani ove opštine dati podršku čovjeku, koji je poznat po tome što je ostavio suficit u budžetu, a ne po skupocjenim automobilima.

"Bursać je prepoznatljiv u Kozarskoj Dubici i vjerujem da će građani dati njemu podršku da ih vodi i predstavlja u narednom mandatu", kazao je lider SDS Mladen Bosić.

Pozdravljajući potpisivanje sporazuma o zajedničkom djelovanju stranaka iz Saveza za promjene u Kozarskoj Dubici, lider SDS je izrazio očekivanje i da će koaliciona lista SDS i SRS RS dobiti podršku građana i da će sa koalicionim strankama formirati vlast u toj opštini.

Sporazum o podršci i zajedničkom djelovanju stranaka potpisali su predsjednici opštinskih odbora SDS Vladimir Marin, PDP Perica Bundalo, SRS RS.

Kandidat za načelnika Branko Bursać je rekao da zna šta su mu prioriteti i da je urađen ekonomski program na osnovu koga će Kozarska Dubica da se razvija.

"Naš cilj je da zaustavimo odlazak stanovništva iz naše opštine i da Kozarska Dubica bude mjesto u kome će moći da se živi od svoga rada", kazao je Barać.

Predsjednik OO SDS u toj opštini Vladimir Marin je izrazio očekivanje da će zajednički kandidat za načelnika dobiti većinsku podršku glasača na predstojećim lokalnim izborima i da će SDS zajedno sa koalicionim partnerima u toj opštini formirati vlast.

Potpisivanju Sporazuma prisustvovali su i predsjednici Partije demokratskog progresa Branislav Borenović, Srpske radikalne stranke republike Srpske Milanko Mihajlica i SPAS-a Slavko Župljanin.

BN televizija

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

jovo

06.07.2016 19:46

Jauz je bio car careva

ODGOVORITE
Name

KOZARSKA

07.07.2016 06:23

JAUZ, ŠTETA ŠTO JE BIO CAR!

Name

Зид

07.07.2016 14:11

Бараћ нема шанске, обични Тројански коњ

ODGOVORITE
Name

Парнице

07.07.2016 22:10

ПДП је по ко зна који пут, упецао СДС као сома на дурбудак. Бараћ као кандидат Савеза за промјене неће добити ни 40% СДС- ових гласова.

ODGOVORITE
Name

Oreol časti

08.07.2016 05:27

Šta vam je politika tog istog Baraća sa vlasti je otjerao PDP to jest Perica Bundalo, trebalo bi isto tako pitati Baraća oko tendera za Kino i gradski park kome je i kako prao pare. Dr Reljić do pobjede

ODGOVORITE