Позвао полицију јер му је отац спалио дрогу

Један бесни Аустралијанац позвао је полицију како би се пожалио да му је отац спалио биљке канабиса.

Занимљивости 06.07.2016 | 12:28
Позвао полицију јер му је отац спалио дрогу
Полиција аустралијске покрајине Северна територија је саопштила да их је младић назвао синоћ из места Хампти Ду, око 40 километара од града Дарвина, како би пријавио свађу са оцем, пренела је агенција АФП.

"У знак одмазде, отац је спалио синовљеве 'драгоцене' биљке марихуане запаливши ватру на имању", навела је полицијска начелница Луис Џоргенсен. "Син је закључио да то није било у реду и пријавио је случај полицији. Полицајци су изашли на лице места и потврдили да је отац заиста спалио марихуану", навела је она.

Полиција није навела колико су стари отац и син, али је саопштила да је син био у конфликту са оцем откад се пре неког времена поново вратио у Северну територију. "Жестоко су се сукобили синоћ и тада је дрога уништена. Син је био огорчен и бесан. Питање је да ли је био свестан да је поседовање канабиса незаконито и да би против њега могла да буде подигнута оптужница", навела је Џоргенсен.

Она је рекла како је син изгледа сматрао да је уништење дроге далеко гори прекршај од њеног поседовања. Засад нису подигнуте оптужнице у овом случају, наводи полиција", објашњавајући да су "докази уништени".

Б 92
фото: интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дућа

20.06.2020 15:49

Наша лијева полица, ова највиша што се читава види, мачка је на средини полице,нама окренута леђима, виси јој реп. Сиво бијела

ОДГОВОРИТЕ