Pozvao policiju jer mu je otac spalio drogu

Jedan besni Australijanac pozvao je policiju kako bi se požalio da mu je otac spalio biljke kanabisa.

Zanimljivosti 06.07.2016 | 12:28
Pozvao policiju jer mu je otac spalio drogu
Policija australijske pokrajine Severna teritorija je saopštila da ih je mladić nazvao sinoć iz mesta Hampti Du, oko 40 kilometara od grada Darvina, kako bi prijavio svađu sa ocem, prenela je agencija AFP.

"U znak odmazde, otac je spalio sinovljeve 'dragocene' biljke marihuane zapalivši vatru na imanju", navela je policijska načelnica Luis Džorgensen. "Sin je zaključio da to nije bilo u redu i prijavio je slučaj policiji. Policajci su izašli na lice mesta i potvrdili da je otac zaista spalio marihuanu", navela je ona.

Policija nije navela koliko su stari otac i sin, ali je saopštila da je sin bio u konfliktu sa ocem otkad se pre nekog vremena ponovo vratio u Severnu teritoriju. "Žestoko su se sukobili sinoć i tada je droga uništena. Sin je bio ogorčen i besan. Pitanje je da li je bio svestan da je posedovanje kanabisa nezakonito i da bi protiv njega mogla da bude podignuta optužnica", navela je Džorgensen.

Ona je rekla kako je sin izgleda smatrao da je uništenje droge daleko gori prekršaj od njenog posedovanja. Zasad nisu podignute optužnice u ovom slučaju, navodi policija", objašnjavajući da su "dokazi uništeni".

B 92
foto: internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Duća

20.06.2020 17:49

Naša lijeva polica, ova najviša što se čitava vidi, mačka je na sredini police,nama okrenuta leđima, visi joj rep. Sivo bijela

ODGOVORITE