Мурињо и Марадона на клупи, а Меси, Окоча и асови на терену!

Легенде фудбала 16. јула у Анталији! Анталија и велелепна арена Анталијаспора биће 16. јула домаћин великог фудбалског спектакла. Снаге ће одмерити репрезентација Турске и изабрани Тима светских звезда. Реч је о хуманитарном спектаклу који се приређују поводом десетогодишњице успешног рада Фондације Семјуела Етоа, камерунског репрезентативца и једног од најбољих нападача у историји фудбала, данас првотимца и менаџера турског лигаша Анталијаспор.

Фудбал 07.07.2016 | 20:00
Мурињо и Марадона на клупи, а Меси, Окоча и асови на терену!
Није тајна да за овој спектакл влада огромно интересовање што је и разумљиво јер су упркос свему долазак не само најавили већ и потврдили Лионел Меси, Нејмар, Обемејанг, Азар, Арда Туран, Демба Ба, Дидије Дрогба, Алексеј Смертин, Карлос Пујол, Бензема, Ћави, Инијеста, Коло Туре, Адебајор, Кану, Дијара, Саха, Десаи, Есијен, Џеј-Џеј Окоча…

У овом саставу биће и Семјуел Ето кога љубитељу фудбала памте по сјаним играма у дресовима најбољих клубова света (Реал, Барселона, Челси…) и још више као камернунског аса који је за репрезентацију ове земље постигао 51 гол и своје место у историји фудбала обезбедио као најбољи стрелац свих времена афричког Купа нација.

Посебну драж и димензију спектакла даје и квартет изузетно цењених светских фудбалских стручњака који ће са клупе предводити тим легенди. Тренери ће бити Фабио Капело, Жозе Мурињо, Дијего Марадона и Фабио Канаваро.

Семјуел Ето Филис, 35-годишњи фудалски ас и отац троје деце (Ени, Лин и Етјен), у тренутку када је његова каријера достизала звездане висине, одлучио је да кроз Фондацију Семјуела Етоа буде уз оне којима је пажња других више него неопходна. Није тајна да је он подоста новца зарађеног од фудбала већ уложио у хумантитарне сврхе, као што ће то учинити и са комплетним приходом од утакмице чији ће актери бити његови искрени пријатељи из целог фудбалског света.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар