Murinjo i Maradona na klupi, a Mesi, Okoča i asovi na terenu!

Legende fudbala 16. jula u Antaliji! Antalija i velelepna arena Antalijaspora biće 16. jula domaćin velikog fudbalskog spektakla. Snage će odmeriti reprezentacija Turske i izabrani Tima svetskih zvezda. Reč je o humanitarnom spektaklu koji se priređuju povodom desetogodišnjice uspešnog rada Fondacije Semjuela Etoa, kamerunskog reprezentativca i jednog od najboljih napadača u istoriji fudbala, danas prvotimca i menadžera turskog ligaša Antalijaspor.

Fudbal 07.07.2016 | 20:00
Murinjo i Maradona na klupi, a Mesi, Okoča i asovi na terenu!
Nije tajna da za ovoj spektakl vlada ogromno interesovanje što je i razumljivo jer su uprkos svemu dolazak ne samo najavili već i potvrdili Lionel Mesi, Nejmar, Obemejang, Azar, Arda Turan, Demba Ba, Didije Drogba, Aleksej Smertin, Karlos Pujol, Benzema, Ćavi, Inijesta, Kolo Ture, Adebajor, Kanu, Dijara, Saha, Desai, Esijen, Džej-Džej Okoča…

U ovom sastavu biće i Semjuel Eto koga ljubitelju fudbala pamte po sjanim igrama u dresovima najboljih klubova sveta (Real, Barselona, Čelsi…) i još više kao kamernunskog asa koji je za reprezentaciju ove zemlje postigao 51 gol i svoje mesto u istoriji fudbala obezbedio kao najbolji strelac svih vremena afričkog Kupa nacija.

Posebnu draž i dimenziju spektakla daje i kvartet izuzetno cenjenih svetskih fudbalskih stručnjaka koji će sa klupe predvoditi tim legendi. Treneri će biti Fabio Kapelo, Žoze Murinjo, Dijego Maradona i Fabio Kanavaro.

Semjuel Eto Filis, 35-godišnji fudalski as i otac troje dece (Eni, Lin i Etjen), u trenutku kada je njegova karijera dostizala zvezdane visine, odlučio je da kroz Fondaciju Semjuela Etoa bude uz one kojima je pažnja drugih više nego neophodna. Nije tajna da je on podosta novca zarađenog od fudbala već uložio u humantitarne svrhe, kao što će to učiniti i sa kompletnim prihodom od utakmice čiji će akteri biti njegovi iskreni prijatelji iz celog fudbalskog sveta.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar