Отишао и Тата: Долази Бијелса да убиједи Месија?!

Тата Мартино поднео оставку на место селектора Аргентине. Марсело Бијелса потенцијални кандидат за његово место, али је пре само неколико дана договорио сарадњу са Лацијом. Да ли ће то правити проблем?

Фудбал 07.07.2016 | 09:00
Отишао и Тата: Долази Бијелса да убиједи Месија?!
Репрезентација Аргентине је након одласка најбољег играча остала и без селектора.

Тата Мартино је поднео неопозиву оставку на место селектора "гаучоса" након што је у претходних годину дана два пута репрезентацију Аргентине одвео до финала Копа Америке - и два пута изгубио.

Овај бивши тренер Барселоне је национални тим своје земље преузео 2014. године, недуго по поразу у финалу Светског првенства од Немачке када је Алехандро Сабеља одлучио да оде, и за то време је његова екипа победила 19 пута, претрпела три пораза и још девет пута одиграла нерешено.

Он је отишао и због "неизвесне судбине" око олимпијске селекције Аргентине, коју ускоро очекује пут у Рио, а није познато ко ће од "звезда" добити прилику да наступи за "гаучосе" на том такмичењу.

Пре Мартина и Лионел Меси и Серхио Агуеро су најавили да се повлаче из репрезентације, а Фудбалски савез Аргентине почеће преговоре са Марселом Бијелсомкоји би могао да их убеди да се врате у национални тим.

Он је пре неколико дана преузео Лацио, па је питање какво ће мишљење о "обављању два посла" имати Клаудио Лотито и остали људи из римског клуба, али претпоставља се да је то једина нада како би се најбољи фудбалер планете још једном обрео у дресу Аргентине.

Марсело Бијелса је већ водио репрезентацију Аргентине од 1998. до 2004. године.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар