Мини коментар: Кукавички по Новаку!

Друштвене мреже су, хтели ми то да признамо или не, постале начин живота. У статусу хвалимо, критикујемо, подржавамо или кудимо некога. А најчешће име које можемо да прочитамо је име Новака Ђоковића.

Тенис 07.07.2016 | 23:30
Мини коментар: Кукавички по Новаку!
Када побеђује, онда је он “краљ”, “цар”, “шмекер”, “доктор”, “највећи Србин”. А онда се деси да изгуби и зид на Фејсбуку постане прави дневник увреда.

“Како је само могао да изгуби од Кверија!”, “Није смео да дозволи да га Американац добије”, “Новаче, плати порез па нећеш да губиш!”... Само су неки од “мудрих” цитата, којима Срби саветују како би Новак требало да се понаша и шта би требало да ради како би се вратио на стазе успеха.

То што кроз критику покушавамо да докажемо Новаку како бисмо ми играли тенис када бисмо умели, говори о нашем кратком памћењу. Јер то што је он до суботе увече померао границе до немогућег, што је освојио 12 гренд слем титула, што нас је бескрајно пута обрадовао, ништа не значи. Ипак је на крају изгубио од неког тамо Американца.

Дежурни паметњаковићи су досад већ морали да науче да је највећи, најгенијалнији и најнепогрешивији критичар - време. Оно ће нам свима показати да ли ће Ђоковић бити најбољи свих времена.

А Новак као Новак. Велики у победи. Велики у поразу. Научио је да контролише емоције и да их каналише у правом смеру. Темеље успеха гради на згариштима неуспеха. Сетите се само како је прошле године изгубио финале Ролан Гароса, а онда везао четири титуле са гренд слемова заредом. Можемо само да замислимо какав одговор спрема за време које долази.

Извор: блиц.рс

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Раинер1893

08.07.2016 04:54

Ноле не слусај то. Ти си велики и у побједу и у поразу!!! Ноле број 1!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Од срца

08.07.2016 05:49

Овај пораз му је и требао да га заинтересује. Постало је видљиво да је Нолету досадно на терену. Појављивање конкуренције це у њему пробудити оно најбоље и опет цемо гледати Новака, вјероватно у јос бољем издању.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја с Козаре

08.07.2016 06:36

Ноле, ти си прави Србин, и зато знаш каквих све нас има. Побједе и порази су пролазни, а понос који ти имаш, задржи довјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мреже

08.07.2016 06:59

Мреже и портали и служе да кукавице могу да пљују по свему. НОЛЕ НАЈБОЉИ СИ. Само напријед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалиста

08.07.2016 08:00

Домаћи медији су најкривљи за "негативне " коментаре упућене Новаку ,јер су кроз своје текстове од њега створили "божанство" на шта многи њихови читаоци и слушаоци,гледаоци негативно реаговали што се наравно није очекивала.Србија је имала и има врхунске спортисте ,али до појаве Новака од њих нису правиљена божанства.Познавајући српски менталитет познати кошаркашки тренер Божо Маљковић савјетовао је прије отприлике 7 година Новака да се не експонира превише у медијима ,међутим он га није послушао ,већ је радио супротно,па је самим тим и он крив за те негативне критике упућене њему.Новак и његова супруга на све могуће начине настоје да буду у жижи јавности 24 сата,што се великом броју ,међу којима су и они који за њега навијају то не допада,па отуд и "негативни" коментари упућене њему.

ОДГОВОРИТЕ