Mini komentar: Kukavički po Novaku!

Društvene mreže su, hteli mi to da priznamo ili ne, postale način života. U statusu hvalimo, kritikujemo, podržavamo ili kudimo nekoga. A najčešće ime koje možemo da pročitamo je ime Novaka Đokovića.

Tenis 07.07.2016 | 23:30
Mini komentar: Kukavički po Novaku!
Kada pobeđuje, onda je on “kralj”, “car”, “šmeker”, “doktor”, “najveći Srbin”. A onda se desi da izgubi i zid na Fejsbuku postane pravi dnevnik uvreda.

“Kako je samo mogao da izgubi od Kverija!”, “Nije smeo da dozvoli da ga Amerikanac dobije”, “Novače, plati porez pa nećeš da gubiš!”... Samo su neki od “mudrih” citata, kojima Srbi savetuju kako bi Novak trebalo da se ponaša i šta bi trebalo da radi kako bi se vratio na staze uspeha.

To što kroz kritiku pokušavamo da dokažemo Novaku kako bismo mi igrali tenis kada bismo umeli, govori o našem kratkom pamćenju. Jer to što je on do subote uveče pomerao granice do nemogućeg, što je osvojio 12 grend slem titula, što nas je beskrajno puta obradovao, ništa ne znači. Ipak je na kraju izgubio od nekog tamo Amerikanca.

Dežurni pametnjakovići su dosad već morali da nauče da je najveći, najgenijalniji i najnepogrešiviji kritičar - vreme. Ono će nam svima pokazati da li će Đoković biti najbolji svih vremena.

A Novak kao Novak. Veliki u pobedi. Veliki u porazu. Naučio je da kontroliše emocije i da ih kanališe u pravom smeru. Temelje uspeha gradi na zgarištima neuspeha. Setite se samo kako je prošle godine izgubio finale Rolan Garosa, a onda vezao četiri titule sa grend slemova zaredom. Možemo samo da zamislimo kakav odgovor sprema za vreme koje dolazi.

Izvor: blic.rs

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Rainer1893

08.07.2016 04:54

Nole ne slusaj to. Ti si veliki i u pobjedu i u porazu!!! Nole broj 1!!!!!!!!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Od srca

08.07.2016 05:49

Ovaj poraz mu je i trebao da ga zainteresuje. Postalo je vidljivo da je Noletu dosadno na terenu. Pojavljivanje konkurencije ce u njemu probuditi ono najbolje i opet cemo gledati Novaka, vjerovatno u jos boljem izdanju.

ODGOVORITE
Name

Јоја с Козаре

08.07.2016 06:36

Ноле, ти си прави Србин, и зато знаш каквих све нас има. Побједе и порази су пролазни, а понос који ти имаш, задржи довјека.

ODGOVORITE
Name

mreže

08.07.2016 06:59

Mreže i portali i služe da kukavice mogu da pljuju po svemu. NOLE NAJBOLJI SI. Samo naprijed.

ODGOVORITE
Name

realista

08.07.2016 08:00

Domaći mediji su najkrivlji za "negativne " komentare upućene Novaku ,jer su kroz svoje tekstove od njega stvorili "božanstvo" na šta mnogi njihovi čitaoci i slušaoci,gledaoci negativno reagovali što se naravno nije očekivala.Srbija je imala i ima vrhunske sportiste ,ali do pojave Novaka od njih nisu praviljena božanstva.Poznavajući srpski mentalitet poznati košarkaški trener Božo Maljković savjetovao je prije otprilike 7 godina Novaka da se ne eksponira previše u medijima ,međutim on ga nije poslušao ,već je radio suprotno,pa je samim tim i on kriv za te negativne kritike upućene njemu.Novak i njegova supruga na sve moguće načine nastoje da budu u žiži javnosti 24 sata,što se velikom broju ,među kojima su i oni koji za njega navijaju to ne dopada,pa otud i "negativni" komentari upućene njemu.

ODGOVORITE