ЕУРО - Бејл: Зашто не бисмо могли као Грчка и Данска?!

Репрезентативац Велса Гарет Бејл рекао је да његова екипа са доста самопоуздања дочекује утакмицу полуфинала ЕП против Португала.

Фудбал 06.07.2016 | 15:30
ЕУРО - Бејл: Зашто не бисмо могли као Грчка и Данска?!
Фудбалери Велса и Португала у среду играју полуфинале шампионата Европе. Меч је на програму од 21.00 у Лиону.

У другом полуфиналу, у четвртак, састају се Француска и Немчка.

"Очигледно је да смо премашили очекивања људи, свесни смо тога. Али, увек смо веровали да можемо до краја... Видите бајку Грчке и Данске у прошлости и помислите - зашто не бисмо могли и ми то да урадимо?", рекао је Бејл, који је истакао да је његова екипа расла како је турнир одмицао.

"Напредовали смо као тим у квалификацијама, а још више смо порасли током турнира. Кад смо морали да победимо играјући ружан фудбал, победили смо ружно. Кад смо морали да играмо фудбал, играли смо фудбал. Веровао сам да можемо нешто да урадимо, зато сам и резервисао одмор тек за 11. јул... Много смо научили из прве две утакмице против Словачке и Енглеске, стварно смо напредовали и добили много више самопоуздања", додао је он.

Бејл се присетио и речи саиграча из Реал Мадрида, репрезентативца Немачке Тонија Кроса.

"Сећам се да је Тони Крос рекао да ћемо да одиграмо само три утакмице на Европском првенству. Било је доста смеха и шале, али било је доста малтретирања током година... Било би баш лепо да се сретнемо у финалу", рекао је Бејл.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар