Видео - Божинов о Евертону: "Он није нормалан!"

Бразилац причао, Бугарин преводио. Занимљив интервју Евертона Луиза који је постао љубимац навијача Партизана после "бомбе" у "вечитом дербију". Божинов: "Он није нормалан, може да трчи три утакмице узастопце!".

Фудбал 06.07.2016 | 11:30
Видео - Божинов о Евертону: "Он није нормалан!"
Валери Божинов има неколико улога у Партизану. Осим што му је примарна мисија да даје голове, има и преводилачки посао.

У тој улози је био више пута. "Запало" му је и да преводи речи Бразилца Евертона Луиза, који зна једино португалски језик и каже да му је једина сметња да се осећа потпуно феноменално у Партизану.

Оно што је занимљиво јесте како је Божинов, који је променио неколико земаља, разговарао са Евертоном.

Преводио му је уз помоћ италијанског, португалског, енглеског, српског језика! И рукама :)

Евертон је, између осталог, рекао да му је у Партизану лепо, да су сви предусретљиви, да сви хоће да му помогну, а научио је и два, три фудбалска термина на српском језику попут "леђа", "сам си"...

Радује се што ће у Партизану имати и земљака - долази Леонардо, кога не познаје лично, али је чуо за њега.

О голу на дербију...

"Презадовољан сам што сам дао гол. Свидела ми се атмосфера на дербију. Ово је један од најбољих дербија на свету и зато сам посебно срећан због тог гола".

Додао је и да није имао никаквих проблема због прославе гола, око које се дигло много прашине. Каже да је на друштвеним мрежама добио много увредљивих и претећих порука, али додаје да је то "очекивано и нормално".

"Ово је 21. век и треба сви да се понашамо нормално. Ово је све само фудбал, док траје утакмица игра се на терену, а после ње да крене својим нормалним током".

Најсмешније је било када је Божинов преводио питање о томе како то да је ван терену миран, повучен, а на терену "животиња" (снимак од 4:20).

"Кад сам на терену дајем све за клуб за који играм", одговорио је Евертон.

Било је питање да ли зна колико претрчи на утакмици и да ли има утисак да је понекад као на мотору.

"Играм на таквој позицији кад морам да играм и одибрану и напад. После утакмице сам исцрпљен, истрошен, јер треба да покријем велики део терена. Али, ја сам такав играч, мислим да ми је то квалитет".

Божинов је насмејао Евертона када му је рекао да "није нормалан", јер може да трчи три утакмице заредом.

"Па, видели сте га, људи, стварно није нормалан", рекао је Бугарин.

И онда је Божинов још једном насмејао све: "Ја га на утакмицама виђам више него кад смо овде, на припремама, мајке ми! Овде разменимо неколико реченица: 'Ћао, како си', а на терену је свуда!".

ПОГЛЕДАЈТЕ:



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар