Радоњић: Да, хоћемо Милутинова!

Тренер Црвене звезде неодређен по питању Џејкоба Пулена, али потврђује интересовање за некадашњег центра Партизана.

Кошарка 06.07.2016 | 13:15
Радоњић: Да, хоћемо Милутинова!
Отишли Цирбес и Милер, дошао - нико.

То је досадашњи биланс летњег прелазног рока у Црвеној звезди, која ће из претходне сезоне задржати солидну базу домаћих играча, али ће јој свакако бити потребно и неколико појачања.

Извесно је само да Раде Загорац неће доћи на Мали Калемегдан, пошто је продужио уговор са Мега Лексом.

Друга потенцијална "бомба" је центар Олимпијакоса Никола Милутинов, за кога је Дејан Радоњић потврдио интересовање у разговору за "Спортски журнал".

"Када се зна проблематика тржишта са играчима на тој позицији, као и број домаћих играча који су слободни, јасно је да је Звезда заинтересована за Милутинова".

У последњих неколико дана било је доста (дез)информација у вези плејмејкера Цедевите Џејкоба Пулена.

Радоњић је констатовао да Звезда већ у дужем периоду "не може да побегне од лицитирања" именима потенцијалних појачања и од "пуштања различитих информација".

"Не чуде ме разне комбинације. Могу да кажем да ћемо учинити све да пронађемо најбоља могућа решења да оформимо јак тим, спреман да одговори на велике захтеве".

Тренер црвено-белих додао је да ће клуб разговарати и са играчима којима су истекли уговори. Није именовао никога, али намећу се имена репрезентативаца Србије, Марка Симоновића и Владимира Штимца, можда и Таренса Кинзија.

"Циљ је да задржимо што већи број играча из веома успешне сезоне која је иза нас и да на то доведемо појачања".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар