Radonjić: Da, hoćemo Milutinova!

Trener Crvene zvezde neodređen po pitanju Džejkoba Pulena, ali potvrđuje interesovanje za nekadašnjeg centra Partizana.

Košarka 06.07.2016 | 13:15
Radonjić: Da, hoćemo Milutinova!
Otišli Cirbes i Miler, došao - niko.

To je dosadašnji bilans letnjeg prelaznog roka u Crvenoj zvezdi, koja će iz prethodne sezone zadržati solidnu bazu domaćih igrača, ali će joj svakako biti potrebno i nekoliko pojačanja.

Izvesno je samo da Rade Zagorac neće doći na Mali Kalemegdan, pošto je produžio ugovor sa Mega Leksom.

Druga potencijalna "bomba" je centar Olimpijakosa Nikola Milutinov, za koga je Dejan Radonjić potvrdio interesovanje u razgovoru za "Sportski žurnal".

"Kada se zna problematika tržišta sa igračima na toj poziciji, kao i broj domaćih igrača koji su slobodni, jasno je da je Zvezda zainteresovana za Milutinova".

U poslednjih nekoliko dana bilo je dosta (dez)informacija u vezi plejmejkera Cedevite Džejkoba Pulena.

Radonjić je konstatovao da Zvezda već u dužem periodu "ne može da pobegne od licitiranja" imenima potencijalnih pojačanja i od "puštanja različitih informacija".

"Ne čude me razne kombinacije. Mogu da kažem da ćemo učiniti sve da pronađemo najbolja moguća rešenja da oformimo jak tim, spreman da odgovori na velike zahteve".

Trener crveno-belih dodao je da će klub razgovarati i sa igračima kojima su istekli ugovori. Nije imenovao nikoga, ali nameću se imena reprezentativaca Srbije, Marka Simonovića i Vladimira Štimca, možda i Tarensa Kinzija.

"Cilj je da zadržimo što veći broj igrača iz veoma uspešne sezone koja je iza nas i da na to dovedemo pojačanja".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar