Муче: Долазим у Звезду да се обезбједим!

Аргентински фудбалер потврдио медијима у својој земљи да прелази у Београд, "диван град", пре свега због добре финансијске понуде.

Фудбал 06.07.2016 | 10:30
Муче: Долазим у Звезду да се обезбједим!
Пабло Муче већ дуго је на скенеру Звезде, али је посао коначно завршен, успешно.

Аргентински нападач потврдио је да је утаначен његов прелазак у Црвену звезду.

"Нећу лагати, економска страна била је кључна да пристанем да идем у Србију. То ће бити и велики изазов за мене, јер сам чуо много лепих ствари о тој земљи. Речено ми је да је Београд диван град и да је у њему висок квалитет живота", изјавио је за аргентински радио Мучо.

Пабло Муче, који је као играч Палмеираса одрадио шестомесечну позајмицу у Ланусу, истакао је због чега жели да напусти Аргентину.

"Није да не волим своју земљу, али је економска ситуација у Аргентини лоша. У овој фази каријере економска страна ипак игра важну улогу у доношењу одлука", није крио Муче, који је већ наступао у Европи, носећи дрес турског Кајзериспора.

Пабло Муче би требало да буде девето појачање Црвене звезде, јер су они у летњем прелазном року већ нагажовали Стефана Милошевића (Спартак), Вању Вучићевића (Чукарички), Андрију Луковића (ПСВ), Томаса Фибела (Мордовија), Адама Мичела (Нови Зеланд), Марка Полетановића (Генк), Џона Руиза (Дњепа) и Гелора Конгу (Ростов).

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар