Muče: Dolazim u Zvezdu da se obezbjedim!

Argentinski fudbaler potvrdio medijima u svojoj zemlji da prelazi u Beograd, "divan grad", pre svega zbog dobre finansijske ponude.

Fudbal 06.07.2016 | 10:30
Muče: Dolazim u Zvezdu da se obezbjedim!
Pablo Muče već dugo je na skeneru Zvezde, ali je posao konačno završen, uspešno.

Argentinski napadač potvrdio je da je utanačen njegov prelazak u Crvenu zvezdu.

"Neću lagati, ekonomska strana bila je ključna da pristanem da idem u Srbiju. To će biti i veliki izazov za mene, jer sam čuo mnogo lepih stvari o toj zemlji. Rečeno mi je da je Beograd divan grad i da je u njemu visok kvalitet života", izjavio je za argentinski radio Mučo.

Pablo Muče, koji je kao igrač Palmeirasa odradio šestomesečnu pozajmicu u Lanusu, istakao je zbog čega želi da napusti Argentinu.

"Nije da ne volim svoju zemlju, ali je ekonomska situacija u Argentini loša. U ovoj fazi karijere ekonomska strana ipak igra važnu ulogu u donošenju odluka", nije krio Muče, koji je već nastupao u Evropi, noseći dres turskog Kajzerispora.

Pablo Muče bi trebalo da bude deveto pojačanje Crvene zvezde, jer su oni u letnjem prelaznom roku već nagažovali Stefana Miloševića (Spartak), Vanju Vučićevića (Čukarički), Andriju Lukovića (PSV), Tomasa Fibela (Mordovija), Adama Mičela (Novi Zeland), Marka Poletanovića (Genk), Džona Ruiza (Dnjepa) i Gelora Kongu (Rostov).

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar