И Роналдо зове Месија назад!

"Вечити ривал" у борби за звањем најбољег на свету, сматра да Аргентинац треба да настави да игра за репрезентацију.

Фудбал 06.07.2016 | 09:00
И Роналдо зове Месија назад!
Лионел Меси овог лета је изгубио још једно велико финале са репрезентацијом Аргентине и после тога изјавио да му "није суђено" да буде успешан са националним тимом, па је стога прави тренутак да се повуче.

С обзиром на то да има само 29 година, са свих страна уследили су позиви да се предомисли и аргентински медији објавили су да је та кампања уродила плодом.

Према њиховим информацијама, Меси ће "прескочити" утакмице у септембру и од новембра се опет укључити у квалификације за Светско првенство 2018.

Кристијано Роналдо, који са Португалом у среду игра полуфинале ЕУРО 2016 против Велса, изјавио је да у потпуности подржава Месијев повратак.

"Људи би требало да га разумеју. Он није навикао на поразе, разочарања и друга места. Али, један промашен пенал те не чини лошим фудбалером. Болно је видети га у сузама и надам се да ће се вратити својој земљи, јер је то оно што му је потребно", поручио је ас ривалског Реал Мадрида и дугогодишњи такмац у надметању за "Златну лопту" ФИФА.

Меси је поразу од Чилеа у финалу "Копа Америка Сентенарио" допринео промашеним пеналом у првој серији, након 0:0 у регуларних 90 минута и после продужетака.

Чиле је победио Аргентину на пенале и у прошлогодишњем финалу Купа Америке, док су Немци у финалу Мундијала 2014. славили резултатом 1:0 после продужетака.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар