I Ronaldo zove Mesija nazad!

"Večiti rival" u borbi za zvanjem najboljeg na svetu, smatra da Argentinac treba da nastavi da igra za reprezentaciju.

Fudbal 06.07.2016 | 09:00
I Ronaldo zove Mesija nazad!
Lionel Mesi ovog leta je izgubio još jedno veliko finale sa reprezentacijom Argentine i posle toga izjavio da mu "nije suđeno" da bude uspešan sa nacionalnim timom, pa je stoga pravi trenutak da se povuče.

S obzirom na to da ima samo 29 godina, sa svih strana usledili su pozivi da se predomisli i argentinski mediji objavili su da je ta kampanja urodila plodom.

Prema njihovim informacijama, Mesi će "preskočiti" utakmice u septembru i od novembra se opet uključiti u kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2018.

Kristijano Ronaldo, koji sa Portugalom u sredu igra polufinale EURO 2016 protiv Velsa, izjavio je da u potpunosti podržava Mesijev povratak.

"Ljudi bi trebalo da ga razumeju. On nije navikao na poraze, razočaranja i druga mesta. Ali, jedan promašen penal te ne čini lošim fudbalerom. Bolno je videti ga u suzama i nadam se da će se vratiti svojoj zemlji, jer je to ono što mu je potrebno", poručio je as rivalskog Real Madrida i dugogodišnji takmac u nadmetanju za "Zlatnu loptu" FIFA.

Mesi je porazu od Čilea u finalu "Kopa Amerika Sentenario" doprineo promašenim penalom u prvoj seriji, nakon 0:0 u regularnih 90 minuta i posle produžetaka.

Čile je pobedio Argentinu na penale i u prošlogodišnjem finalu Kupa Amerike, dok su Nemci u finalu Mundijala 2014. slavili rezultatom 1:0 posle produžetaka.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar