Партизан: Остојић у Пољској, узео број Марка Јовановића!

Искусни Бојан Остојић стигао на припреме Партизана у Пољској. Потписао је уговор на годину дана са опцијом продужетка на још једну, а узео је број "23" који је пре њега носио Марко Јовановић.

Фудбал 04.07.2016 | 23:30
Партизан: Остојић у Пољској, узео број Марка Јовановића!
Бојан Остојић је у суботу увече допутовао у Пољску, а у недељу ујутро је представљен као званично појачање црно-белих.

Овај 32-годишњи штопер се у хотелу "Мистрал" представио новинарима након што је одрадио јутарњи тренинг, а открио је да је већину нових саиграча познавао од раније.

"У односу на друге клубове у Партизану су увек већа доказивања, веће амбиције, освајање дупле круне је увек приоритет. Као и играње у групама Лиге Европе. Да будемо реални, можда не можемо све то да остваримо, али можемо да се надамо", почео је Бојан Остојић причу на конференцији за медије.

Он је потписао једногодишњи уговор са Партизаном са опцијом продужетка сарадње на још једну сезону, а на леђима ће носити број "23" који је раније носио у Чукаричком, док је у Партизану он до сада припадао Марку Јовановићу.

"Није дошло до договора око продужетка сарадње са Чукаричким и спортским директором Владимиром Матијашевићем, па сам чекао клуб који ће да ме позове да потпишем као слободан играч. Имао сам понуду и Левског из Софије, али сам се определио за Партизан", казао је он.

"У Чукаричком сам играо и левог и десног штопера, па ми је свеједно где ћу играти. Знам да је јака конкуренција у Партизану, посебно на штоперским местима, али не бринем. Циљ ми је да будем здрав и да се усталим у првих 11", испричао је Бојан Остојић који је у каријери играо за Севојно, Слободу из Ужица, Раднички из Крагујевца, БАСК, Нови Пазар, Вождовац и Чукарички.

На припремама ће бити цимер Николе Ђурђића, а од раније добро познаје Валерија Божинова.

"Пожелео сам му срећу пред финале Купа против Јавора. Драго ми је због тога, срели смо се кад је требало да идем на море, а директно познајем и Брашанца и многе друге играче".

Партизан је у овом прелазном року довео везисте Петра Ђуричковића, Сашу Марјановића, Милана Радина, левог бека Немању Милетића, офанзивне крилне играче Марка Јанковића и Мирослава Радовића, Леонарда. као и нападача Николу Ђурђића.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар