Partizan: Ostojić u Poljskoj, uzeo broj Marka Jovanovića!

Iskusni Bojan Ostojić stigao na pripreme Partizana u Poljskoj. Potpisao je ugovor na godinu dana sa opcijom produžetka na još jednu, a uzeo je broj "23" koji je pre njega nosio Marko Jovanović.

Fudbal 04.07.2016 | 23:30
Partizan: Ostojić u Poljskoj, uzeo broj Marka Jovanovića!
Bojan Ostojić je u subotu uveče doputovao u Poljsku, a u nedelju ujutro je predstavljen kao zvanično pojačanje crno-belih.

Ovaj 32-godišnji štoper se u hotelu "Mistral" predstavio novinarima nakon što je odradio jutarnji trening, a otkrio je da je većinu novih saigrača poznavao od ranije.

"U odnosu na druge klubove u Partizanu su uvek veća dokazivanja, veće ambicije, osvajanje duple krune je uvek prioritet. Kao i igranje u grupama Lige Evrope. Da budemo realni, možda ne možemo sve to da ostvarimo, ali možemo da se nadamo", počeo je Bojan Ostojić priču na konferenciji za medije.

On je potpisao jednogodišnji ugovor sa Partizanom sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu, a na leđima će nositi broj "23" koji je ranije nosio u Čukaričkom, dok je u Partizanu on do sada pripadao Marku Jovanoviću.

"Nije došlo do dogovora oko produžetka saradnje sa Čukaričkim i sportskim direktorom Vladimirom Matijaševićem, pa sam čekao klub koji će da me pozove da potpišem kao slobodan igrač. Imao sam ponudu i Levskog iz Sofije, ali sam se opredelio za Partizan", kazao je on.

"U Čukaričkom sam igrao i levog i desnog štopera, pa mi je svejedno gde ću igrati. Znam da je jaka konkurencija u Partizanu, posebno na štoperskim mestima, ali ne brinem. Cilj mi je da budem zdrav i da se ustalim u prvih 11", ispričao je Bojan Ostojić koji je u karijeri igrao za Sevojno, Slobodu iz Užica, Radnički iz Kragujevca, BASK, Novi Pazar, Voždovac i Čukarički.

Na pripremama će biti cimer Nikole Đurđića, a od ranije dobro poznaje Valerija Božinova.

"Poželeo sam mu sreću pred finale Kupa protiv Javora. Drago mi je zbog toga, sreli smo se kad je trebalo da idem na more, a direktno poznajem i Brašanca i mnoge druge igrače".

Partizan je u ovom prelaznom roku doveo veziste Petra Đuričkovića, Sašu Marjanovića, Milana Radina, levog beka Nemanju Miletića, ofanzivne krilne igrače Marka Jankovića i Miroslava Radovića, Leonarda. kao i napadača Nikolu Đurđića.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar