"Гаучос" стиже на позајмицу у Звезду!

Према писању "Спорта" Црвена звезда је договорила још једно велико појачање у летњем прелазном року.

Фудбал 04.07.2016 | 22:00
"Гаучос" стиже на позајмицу у Звезду!
Близу је, није тако близу, па опет јесте!

Црвена звезда већ дуго преговара са Палмеирасом око доласка аргентинског нападача Пабла Мучеа, а према писању неких бразилских медија, али и домаћег листа "Спорт", све је договорено како би овај 28-годишњак стигао у Љутице Богдана на једногодишњу позајмицу.

Њему је истекла шестомесечна позајмица са аргентинским Ланусом у који је отишао како би се вратио у форму после озбиљне повреде колена, али он није заинтересован да остане у домовини и жели да се још једном опроба у Европи.

Он је већ "бранио боје" турског Кајзериспора, а очекује са да у уторак (5. јул) обави лекарске прегледе у Београду и да потом потпише уговор са шампионом Србије и потом се придружи новим саиграчима на припремама у Словенији.

Некадашњи репрезентативац Аргентине добро се сналази на свим позицијама у нападу, па тако може да игра иза нападача, на крилу, али и у самом шпицу. 

Пабло Муче би требало да буде девето појачање Црвене звезде.

Црвено-бели су у овом прелазном року већ довели Стефана Милошевића (Спартак), Вању Вучићевића (Чукарички), Андрију Луковића (ПСВ), Томаса Фибела (Мордовија), Адама Мичела (Нови Зеланд), Марка Полетановића (Генк), Џона Руиза (Дњепа) и Гелора Конгу (Ростов).

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар