"Gaučos" stiže na pozajmicu u Zvezdu!

Prema pisanju "Sporta" Crvena zvezda je dogovorila još jedno veliko pojačanje u letnjem prelaznom roku.

Fudbal 04.07.2016 | 22:00
"Gaučos" stiže na pozajmicu u Zvezdu!
Blizu je, nije tako blizu, pa opet jeste!

Crvena zvezda već dugo pregovara sa Palmeirasom oko dolaska argentinskog napadača Pabla Mučea, a prema pisanju nekih brazilskih medija, ali i domaćeg lista "Sport", sve je dogovoreno kako bi ovaj 28-godišnjak stigao u Ljutice Bogdana na jednogodišnju pozajmicu.

Njemu je istekla šestomesečna pozajmica sa argentinskim Lanusom u koji je otišao kako bi se vratio u formu posle ozbiljne povrede kolena, ali on nije zainteresovan da ostane u domovini i želi da se još jednom oproba u Evropi.

On je već "branio boje" turskog Kajzerispora, a očekuje sa da u utorak (5. jul) obavi lekarske preglede u Beogradu i da potom potpiše ugovor sa šampionom Srbije i potom se pridruži novim saigračima na pripremama u Sloveniji.

Nekadašnji reprezentativac Argentine dobro se snalazi na svim pozicijama u napadu, pa tako može da igra iza napadača, na krilu, ali i u samom špicu. 

Pablo Muče bi trebalo da bude deveto pojačanje Crvene zvezde.

Crveno-beli su u ovom prelaznom roku već doveli Stefana Miloševića (Spartak), Vanju Vučićevića (Čukarički), Andriju Lukovića (PSV), Tomasa Fibela (Mordovija), Adama Mičela (Novi Zeland), Marka Poletanovića (Genk), Džona Ruiza (Dnjepa) i Gelora Kongu (Rostov).

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar