Излазак у провод претворио се у ужас!

Јована Поповић (20), студенткиња из Банатског Карађорђева, смртно је страдала заједно са још четири особе у масакру у Житишту. Њен отац Петар Поповић, скрхан болом, у неверици прича како се обичан излазак његових ћерки са дугарицама претворио у страшну трагедију.

Србија 02.07.2016 | 20:41
Излазак у провод претворио се у ужас!
"Ћерке Јовану и млађу Јелену, са њихове две другарице, одвезао сам синоћ до Житишта, где се одржавало "Пиле фест". Ни у најгорим сновима нисам могао да наслуттим шта ће се догодити. Договор је био да касније дођем по ћерке и њихово друштво. А онда, у неко доба, зове ме Јелена и каже ми: Јована је погођена", прича потресено Петар Поповић.

Отац је одмах са супругом кренуо пут Житишта и тамо затекао страшну сцену: видео је своју ћерку како лежи, док доктори покушавају да је реанимирају.

"Она је случајно била у том локалу, стајала је на погрешном месту и сад је нема", говори неутешни отац кроз сузе.


Фото: Фацебоок / Узорна девојка и одличан студент: Јована Поповић

Трагедија је могла бити и већа, јер је Јованина сестра Јелена била уз њу када је запуцало и када се метак зарио у Јованине груди.   У кући Поповића, уз мајку, оца и Јованину сестру Јелену и брата Стевана, много је окупљене родбине, комшија и пријатеља.

Јована је била узорна девојка, одлична ученица која је уписала је Правни факултет у Новом Саду, остала су јој два испита из прве године, све је давала у року.



Нажалост, њена младост заувек је прекинута, а у Банатском Карађорђеву тугују за њом.

(Блиц онлине)

Коментари / 0

Оставите коментар