Izlazak u provod pretvorio se u užas!

Jovana Popović (20), studentkinja iz Banatskog Karađorđeva, smrtno je stradala zajedno sa još četiri osobe u masakru u Žitištu. Njen otac Petar Popović, skrhan bolom, u neverici priča kako se običan izlazak njegovih ćerki sa dugaricama pretvorio u strašnu tragediju.

Srbija 02.07.2016 | 20:41
Izlazak u provod pretvorio se u užas!
"Ćerke Jovanu i mlađu Jelenu, sa njihove dve drugarice, odvezao sam sinoć do Žitišta, gde se održavalo "Pile fest". Ni u najgorim snovima nisam mogao da nasluttim šta će se dogoditi. Dogovor je bio da kasnije dođem po ćerke i njihovo društvo. A onda, u neko doba, zove me Jelena i kaže mi: Jovana je pogođena", priča potreseno Petar Popović.

Otac je odmah sa suprugom krenuo put Žitišta i tamo zatekao strašnu scenu: video je svoju ćerku kako leži, dok doktori pokušavaju da je reanimiraju.

"Ona je slučajno bila u tom lokalu, stajala je na pogrešnom mestu i sad je nema", govori neutešni otac kroz suze.


Foto: Facebook / Uzorna devojka i odličan student: Jovana Popović

Tragedija je mogla biti i veća, jer je Jovanina sestra Jelena bila uz nju kada je zapucalo i kada se metak zario u Jovanine grudi.   U kući Popovića, uz majku, oca i Jovaninu sestru Jelenu i brata Stevana, mnogo je okupljene rodbine, komšija i prijatelja.

Jovana je bila uzorna devojka, odlična učenica koja je upisala je Pravni fakultet u Novom Sadu, ostala su joj dva ispita iz prve godine, sve je davala u roku.



Nažalost, njena mladost zauvek je prekinuta, a u Banatskom Karađorđevu tuguju za njom.

(Blic online)

Komentari / 0

Ostavite komentar