Он је херој из Житишта који је савладао убицу

Крвави пир који се догодио јутрос око два сата у Житишту када је Синиша Златић (38) у кафићу "Макијато" убио петоро и ранио 20 особа, прекинули су гост локала и конобар, пишу београдски медији.

Србија 02.07.2016 | 18:47
Он је херој из Житишта који је савладао убицу
Златић је испалио више хитаца из аутоматског оружја и том приликом убио своју бившу супругу Дијану Савановић Златић (30) њене пријатеље и ранио двадесеторо људи. Мотив, према непотврђеним информацијама, љубомора. 

Власник локала Љуба Милиновић, прича да је било штрашно и да конобар локала Исидор Сучевић и још један младић нису савладали Златића трагедија би била још већа.



“Прво смо помислили да је у питању ватромет, али када сам чуо рафале почело је све да пада по локалу. Можете да замислите какав је то призор био. Златић када је видео своју бившу жену у друштву пријатеља вратио се и испалио рафал у њу. Дошао је са друге стране локала, у том моменту скочио је конобар Исидор Сучевић и гост Милан Мајкић који су успели да га савладају, међутим било је већ касно. Златић је почео да бежи, а оно што је оставио за себе, не могу вам описати. Ово је страшно. Гости причају да је он био у локалу, па се вратио, али да се вратио са аутоматском пушком и убије омладине. Немам више шта да кажем, туга велика”, рекао је Милиновић, а преносе “Новости”.

(Мондо.рс/Новости)

Коментари / 0

Оставите коментар