On je heroj iz Žitišta koji je savladao ubicu

Krvavi pir koji se dogodio jutros oko dva sata u Žitištu kada je Siniša Zlatić (38) u kafiću "Makijato" ubio petoro i ranio 20 osoba, prekinuli su gost lokala i konobar, pišu beogradski mediji.

Srbija 02.07.2016 | 18:47
On je heroj iz Žitišta koji je savladao ubicu
Zlatić je ispalio više hitaca iz automatskog oružja i tom prilikom ubio svoju bivšu suprugu Dijanu Savanović Zlatić (30) njene prijatelje i ranio dvadesetoro ljudi. Motiv, prema nepotvrđenim informacijama, ljubomora. 

Vlasnik lokala Ljuba Milinović, priča da je bilo štrašno i da konobar lokala Isidor Sučević i još jedan mladić nisu savladali Zlatića tragedija bi bila još veća.“Prvo smo pomislili da je u pitanju vatromet, ali kada sam čuo rafale počelo je sve da pada po lokalu. Možete da zamislite kakav je to prizor bio. Zlatić kada je video svoju bivšu ženu u društvu prijatelja vratio se i ispalio rafal u nju. Došao je sa druge strane lokala, u tom momentu skočio je konobar Isidor Sučević i gost Milan Majkić koji su uspeli da ga savladaju, međutim bilo je već kasno. Zlatić je počeo da beži, a ono što je ostavio za sebe, ne mogu vam opisati. Ovo je strašno. Gosti pričaju da je on bio u lokalu, pa se vratio, ali da se vratio sa automatskom puškom i ubije omladine. Nemam više šta da kažem, tuga velika”, rekao je Milinović, a prenose “Novosti”.

(Mondo.rs/Novosti)

Komentari / 0

Ostavite komentar