Отишли у кафић, а животе им прекинуо рафал

Дијана Златић (30) у петак вече изашла је са друштвом у кафић. Њен бивши супруг Синиша Златић (38) је видео, отишао кући, узео калашњиков и започео крвави пир.

Србија 02.07.2016 | 16:13
Отишли у кафић, а животе им прекинуо рафал
Стева Јојић (40), Владимир Косовић (34) и Владимир Мијатовић (40) изгубили су битку са животом у болници.


Очајни родитељи Дијане Златић (Фото: Зорана Јевтић)

Очевици кажу да је Синиша испалио више од 50 метака, искористио два шаржера и да је притом био врло прецизан. Сви меци завршили су у гостима, од којих је 20 теже и лакше повређено.


(Фото: Тањуг/Јарослав Пап)

Како каже отац убијене Дијане, они су узалуд пријављивали Синишу социјалним службама. "Није то ништа, истрпи, није то баш тако", били су одговори које су добијали.


Жртва... Владимир Мијатовић (Фото: Зорана Јевтић)

"Нит је хтео да се мири, нити да је остави на миру. Да је ту био и наш унук, и њега би убио", каже Света.

Према првим информацијама, Синиша Залтић (30) је угледао бившу супругу, са којом не живи већ 9 месеци, како седи са друштвом у кафићу.

 

Он је отишао кући, донео калашњиков, а онда почео да пуца по људима. Како откривају језиви детаљи са лица места, Синиша је био врло прецизан тако да је сваки метком погодио некога, а не интвентар кафића.

Осумњичени је променио два шаржера, односно испалио више од 50 метака у госте.

(Курир)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

мики

02.07.2016 14:53

'' Отисао куци по Каласников ... ???? А је ли га дрзи у куци у регалу у дневном боравку умјесто књига ??

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјода

02.07.2016 15:27

Па имамо код куће свега што нам не треба а памети слабо.

Name

Скд

02.07.2016 15:04

Електрицна столица и готово..Нема судјења!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миклос

02.07.2016 15:36

Типицно за Србију: Брак није званицно разведен, зена у кафицу у 2 иза поноци док јој њени родитељи цувају дијете, а она уфатила 'девизног' из Сведске. А увјерен сам да је након 10 година брака знала ста мозе оцекивати од 'бивсег' муза Питам се коплико има таквих и слицних слуцајва у Србији

ОДГОВОРИТЕ
Name

кики

02.07.2016 16:24

Жалосно. Искрено саучешће породицама. Власти нас плаше тероризмом, на РТРС стално Галијашевић, Ћеранић и остали причају шупље приче а улицама нам слободно ходају агресивни психички болесници о којим нико не води рачуна, полиција не реагује, неимастина разара бракове, људи се убијају, гину у саобраћају.. итд а власти нас штите од тероризма...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неће одговорност

03.07.2016 07:35

Није само неимаштина, ево моја је након двадесет година брака и троје предивне дјеце прије четири мјесеца дала развод брака. Имала је готово све, дјеца се ближе осјећају мени него мајци, она сатима сједи на фејсбуку, неће да води бригу о њима , а то дјеца осјете и сваки дан кад се вратим с посла зову ме, тата ми хоћемо код тебе и уживамо у томе, користимо сваки дан у животу да будемо заједно. А госпођа већ је почела да се каје. Мени на сву срећу нису падале такве мисли да некоме на жао учиним. Данашње жене су и даље жене али мајке су све мање.