Otišli u kafić, a živote im prekinuo rafal

Dijana Zlatić (30) u petak veče izašla je sa društvom u kafić. Njen bivši suprug Siniša Zlatić (38) je video, otišao kući, uzeo kalašnjikov i započeo krvavi pir.

Srbija 02.07.2016 | 16:13
Otišli u kafić, a živote im prekinuo rafal
Steva Jojić (40), Vladimir Kosović (34) i Vladimir Mijatović (40) izgubili su bitku sa životom u bolnici.


Očajni roditelji Dijane Zlatić (Foto: Zorana Jevtić)

Očevici kažu da je Siniša ispalio više od 50 metaka, iskoristio dva šaržera i da je pritom bio vrlo precizan. Svi meci završili su u gostima, od kojih je 20 teže i lakše povređeno.


(Foto: Tanjug/Jaroslav Pap)

Kako kaže otac ubijene Dijane, oni su uzalud prijavljivali Sinišu socijalnim službama. "Nije to ništa, istrpi, nije to baš tako", bili su odgovori koje su dobijali.


Žrtva... Vladimir Mijatović (Foto: Zorana Jevtić)

"Nit je hteo da se miri, niti da je ostavi na miru. Da je tu bio i naš unuk, i njega bi ubio", kaže Sveta.

Prema prvim informacijama, Siniša Zaltić (30) je ugledao bivšu suprugu, sa kojom ne živi već 9 meseci, kako sedi sa društvom u kafiću.

 

On je otišao kući, doneo kalašnjikov, a onda počeo da puca po ljudima. Kako otkrivaju jezivi detalji sa lica mesta, Siniša je bio vrlo precizan tako da je svaki metkom pogodio nekoga, a ne intventar kafića.

Osumnjičeni je promenio dva šaržera, odnosno ispalio više od 50 metaka u goste.

(Kurir)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

miki

02.07.2016 14:53

'' Otisao kuci po Kalasnikov ... ???? A je li ga drzi u kuci u regalu u dnevnom boravku umjesto knjiga ??

ODGOVORITE
Name

djoda

02.07.2016 15:27

Pa imamo kod kuće svega što nam ne treba a pameti slabo.

Name

Skd

02.07.2016 15:04

Elektricna stolica i gotovo..Nema sudjenja!

ODGOVORITE
Name

miklos

02.07.2016 15:36

Tipicno za Srbiju: Brak nije zvanicno razveden, zena u kaficu u 2 iza ponoci dok joj njeni roditelji cuvaju dijete, a ona ufatila 'deviznog' iz Svedske. A uvjeren sam da je nakon 10 godina braka znala sta moze ocekivati od 'bivseg' muza Pitam se kopliko ima takvih i slicnih slucajva u Srbiji

ODGOVORITE
Name

kiki

02.07.2016 16:24

Žalosno. Iskreno saučešće porodicama. Vlasti nas plaše terorizmom, na RTRS stalno Galijašević, Ćeranić i ostali pričaju šuplje priče a ulicama nam slobodno hodaju agresivni psihički bolesnici o kojim niko ne vodi računa, policija ne reaguje, neimastina razara brakove, ljudi se ubijaju, ginu u saobraćaju.. itd a vlasti nas štite od terorizma...

ODGOVORITE
Name

Neće odgovornost

03.07.2016 07:35

Nije samo neimaština, evo moja je nakon dvadeset godina braka i troje predivne djece prije četiri mjeseca dala razvod braka. Imala je gotovo sve, djeca se bliže osjećaju meni nego majci, ona satima sjedi na fejsbuku, neće da vodi brigu o njima , a to djeca osjete i svaki dan kad se vratim s posla zovu me, tata mi hoćemo kod tebe i uživamo u tome, koristimo svaki dan u životu da budemo zajedno. A gospođa već je počela da se kaje. Meni na svu sreću nisu padale takve misli da nekome na žao učinim. Današnje žene su i dalje žene ali majke su sve manje.