Животна драма: Наташа остаје без ноге ако...

Лекари су јој рекли да је ситуација са њеним коленом изузетно озбиљна јер је пукао укрштени лигамент

Свијет 02.07.2016 | 15:52
Животна драма: Наташа остаје без ноге ако...
Певачица Наташа Беквалац последњих месеци има озбиљне здравствене проблема. Иако је олако схватила болове у колену, због којих је морала да се подвргне електротерапијама, лекари су јој објаснили да њено стање уопште није наивно.

"Наташа се фокусирала на свој нови албум и припреме око промоције па је потпуно запоставила своје здравље. Када су уследели болови у колену, она се обратила за помоћ лекару. Због јаких повреда колена и лечења она је тада морала да откаже наступе , али никоме није желела да ода колико је ситуација озбиља", рекао је извор.



"Лекари су јој рекли да је ситуација са њеним коленом изузетно озбиљна јер је пукао укрштени лигамент што је изузетно опасна повреда. Сада мора да ојача мишић задње ложе да би могла нормално да се креће и да се уопште ослони на ногу. Наташа ће морати редовно да тренира како не би угрозила своје здравље, пише Пулс.

Њена највеће подршка је њен супруг рукометаш Љуба Јовановић.

(Курир)
(Фото: Дамир Дервишагић)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

задња лоза

02.07.2016 14:52

НЕКА СЕ ОСЛОНИ ГДЈЕ ЈЕ НАУЦИЛА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

02.07.2016 15:15

Е нек сте вала поменули и ко јој је највећа подршка.. Па нормално је да породица даје највећу подршку, јел то треба наглашавати јавности како би сви знали да се они воле????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карадоз

02.07.2016 15:16

Како да остане без ноге због повреде кољена, и да је најгоре опет постоји вјестацко...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо В.

02.07.2016 15:50

Страсно,нека јој репарирају и мозак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мак

02.07.2016 16:04

Враца се..Дацу је зезнула она.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јос мало па ортопед:-)

02.07.2016 16:09

Повреда предњег укрстеног лигамента је јако,јако цеста....Свакодневно је среце.Због тога се не остаје без ноге,него се врло једноставно и елегантно ријеси.Уради се артроскопским путем,дакле без отварања кољена,реконструкција ЛЦА помоцу властитих тетива.Сам захват траје око 2х...а цесто и краце.Пацијент вец сљедеци дан уз савјете мозе куци.

ОДГОВОРИТЕ