Životna drama: Nataša ostaje bez noge ako...

Lekari su joj rekli da je situacija sa njenim kolenom izuzetno ozbiljna jer je pukao ukršteni ligament

Svijet 02.07.2016 | 15:52
Životna drama: Nataša ostaje bez noge ako...
Pevačica Nataša Bekvalac poslednjih meseci ima ozbiljne zdravstvene problema. Iako je olako shvatila bolove u kolenu, zbog kojih je morala da se podvrgne elektroterapijama, lekari su joj objasnili da njeno stanje uopšte nije naivno.

"Nataša se fokusirala na svoj novi album i pripreme oko promocije pa je potpuno zapostavila svoje zdravlje. Kada su usledeli bolovi u kolenu, ona se obratila za pomoć lekaru. Zbog jakih povreda kolena i lečenja ona je tada morala da otkaže nastupe , ali nikome nije želela da oda koliko je situacija ozbilja", rekao je izvor.



"Lekari su joj rekli da je situacija sa njenim kolenom izuzetno ozbiljna jer je pukao ukršteni ligament što je izuzetno opasna povreda. Sada mora da ojača mišić zadnje lože da bi mogla normalno da se kreće i da se uopšte osloni na nogu. Nataša će morati redovno da trenira kako ne bi ugrozila svoje zdravlje, piše Puls.

Njena najveće podrška je njen suprug rukometaš Ljuba Jovanović.

(Kurir)
(Foto: Damir Dervišagić)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

zadnja loza

02.07.2016 14:52

NEKA SE OSLONI GDJE JE NAUCILA

ODGOVORITE
Name

Srbo

02.07.2016 15:15

E nek ste vala pomenuli i ko joj je najveća podrška.. Pa normalno je da porodica daje najveću podršku, jel to treba naglašavati javnosti kako bi svi znali da se oni vole????

ODGOVORITE
Name

Karadoz

02.07.2016 15:16

Kako da ostane bez noge zbog povrede koljena, i da je najgore opet postoji vjestacko...

ODGOVORITE
Name

Aco V.

02.07.2016 15:50

Strasno,neka joj repariraju i mozak.

ODGOVORITE
Name

mak

02.07.2016 16:04

Vraca se..Dacu je zeznula ona.

ODGOVORITE
Name

jos malo pa ortoped:-)

02.07.2016 16:09

Povreda prednjeg ukrstenog ligamenta je jako,jako cesta....Svakodnevno je srece.Zbog toga se ne ostaje bez noge,nego se vrlo jednostavno i elegantno rijesi.Uradi se artroskopskim putem,dakle bez otvaranja koljena,rekonstrukcija LCA pomocu vlastitih tetiva.Sam zahvat traje oko 2h...a cesto i krace.Pacijent vec sljedeci dan uz savjete moze kuci.

ODGOVORITE