Паника у Тузли: Проститутка имала ХИВ

Након што је откривено да је преминула проститутка са Петље Шићки Брод била заражена ХИВ-ом, у Тузли је завладала паника.

Босна и Херцеговина 02.07.2016 | 07:47
Паника у Тузли: Проститутка имала ХИВ
Дјевојка је била регистровани наркоман, а у близини петље Шићки Брод у улазу у Тузлу радила је као "продавачица љубави". Она је умрла почетком маја, а овај случај је тек сада процурио у јавност, пишу "Независне новине".

Полицију је назвала власница куће у којој је становала дјевојка. Кућа се налази у близини петље Шићки Брод, а власница је нашла тијело жене у бесвјесном стању и позвала полицију.

"Седмог маја власница је назвала Службу хитне медицинске помоћи и пријавила да се жена која је ту становала налази у бесвјесном стању. Након што је Хитна одвезла жену на УКЦ, дан послије је преминула. Сачињен је извјештај и даље активности је преузело Кантонално тужилаштво Тузла", казао је Изудин Шарић, портпарол МУП-а ТК.

Проститутка заразила шесторицу дечака у Београду!?
Жена је била заражена ХИВ-ом, хепатитисом Ц, најгорим обликом, а имала је и цирозу јетре. Петља Шићки Брод је опште познато мјесто гдје се врши илегална проституција јер се ради о изузетно прометној саобраћајници. У близини петље се налази стари и напуштени објекат гдје су жене често у нехигијенским условима продавале своје тијело.

У септембру 2014. године Нихад Дураковић (54) из Тузле ухапшен је због сумње да је подводио жене на проституцију и набављао дрогу.

Дураковић је у близини петље Шићки Брод на западном улазу у Тузлу наводио три жене на проституцију, а једна од њих је била и његова невјенчана супруга.

Тузлански случај мртве проститутке подсјећа на случај украјинске проститутке Елене Попик (21), која је у Мостару, од посљедица сиде, сифилиса и хепатитиса, преминула у новембру 2004. године.

Извор: Мондо.ба
 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Зузу

02.07.2016 07:00

Стварно ми није зао ни једног мускарца ког је заразила сидом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре зузу

02.07.2016 09:32

Није ти жао ни једног мушкарца а јел ти жао жена? Ти си стварно болесна особа! Тај Нихад Дураковић је познати криминалац који жене подводи и тјера на проституцију . Жене морају то да раде и с временом се заразе том опаком болести.

Name

маја

02.07.2016 10:52

А откуд знате да јw заразила пет дјецака из бг

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

02.07.2016 12:44

Писале новине свуда је по нету та информација вец данима се врти за ту из србије

Name

зитто

02.07.2016 12:36

Полиција једе ћевапе , проститутке " ординирају " на Шићком и убијају себе и остали свијет , демократија , ваљда тако треба !

ОДГОВОРИТЕ
Name

бн

02.07.2016 17:33

Каква глупост радила на Сицком мосту то је улаз у Тузлу а заразила пет београдјана да није пола Тузле сада заразено цувајте се тузланке својих музева не спавајте са њима

ОДГОВОРИТЕ