Преминула краљица ноћи заражена ХИВ-ом

Дјевојка је била регистровани наркоман, а у близини петље Шићки Брод у улазу у Тузлу радила је као "продавачица љубави".

Босна и Херцеговина 01.07.2016 | 22:00
Преминула краљица ноћи заражена ХИВ-ом
Она је умрла почетком маја, а овај случај је тек сада процурио у јавност. Полицију је назвала власница куће у којој је становала дјевојка. Кућа се налази у близини петље Шићки Брод, а власница је нашла тијело жене у бесвјесном стању и позвала полицију.

"Седмог маја власница је назвала Службу хитне медицинске помоћи и пријавила да се жена која је ту становала налази у бесвјесном стању. Након што је Хитна одвезла жену на УКЦ, дан послије је преминула. Сачињен је извјештај и даље активности је преузело Кантонално тужилаштво Тузла", казао је Изудин Шарић, портпарол МУП-а ТК.

Жена је била заражена ХИВ-ом, хепатитисом Ц, најгорим обликом, а имала је и цирозу јетре. Петља Шићки Брод је опште познато мјесто гдје се врши илегална проституција јер се ради о изузетно прометној саобраћајници. У близини петље се налази стари и напуштени објекат гдје су жене често у нехигијенским условима продавале своје тијело.

У септембру 2014. године Нихад Дураковић (54) из Тузле ухапшен је због сумње да је подводио жене на проституцију и набављао дрогу.

Дураковић је у близини петље Шићки Брод на западном улазу у Тузлу наводио три жене на проституцију, а једна од њих је била и његова невјенчана супруга. Тузлански случај мртве проститутке подсјећа на случај украјинске проститутке Елене Попик (21), која је у Мостару, од посљедица сиде, сифилиса и хепатитиса, преминула у новембру 2004. године.

Извор: Независне новине

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

љубо

01.07.2016 20:16

е ,мускарцине ,будите спремни ,за најгоре ...колко вас је заплатило....па сад удрите по васим зенама ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

лабуд

01.07.2016 20:28

...а зене по свалерима, свалери по својим зенама, оне опет по свалерима и тако у круг па ко презиви прицат це. ;)

Name

нн

01.07.2016 20:35

Ре Љубо: Није им ни лако. Нек им је Бог у помоћи само.....

Name

Михаило Микиц

01.07.2016 22:39

НЕБРИНИТЕ! Развој болести - СИДЕ траје од пет година и нависе, а послије тога за многе и онако додје време умирања. НЕ УМИРЕ СЕ ОД СИДЕ ИЛИ ЕЈЦА ВЕЦ ОД ПРЕХЛАДЕ И ДРУГИ БОЛЕСТИ. ЗАТО ЗИВИТЕ ПО ЗАКОНУ БИЗИЈЕМ И НЕБОЈТЕ СЕ ТАДА СИДЕ НИТИ СМРТИ!

Name

yугословен

01.07.2016 20:44

НЕКА ЈОЈ ЈЕ ЛАКА ЗЕМЉА БИЛА ЈЕ ПОСТЕНА НИЈЕ ПОВЕЦАВАЛА АКЦИЗЕ НА УЛУГЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре југословен

02.07.2016 07:03

Ти си сигурно један од мустерија па нек ти је са срецом та акциза