Радник: Нисмо овде дошли џаба

Неколико сати прије почетка прве европске утакмице бијељинског „Радника“, у оквиру квалификација за Лигу Европе, у Старој Загори у Бугарској, гдје им је домаћин екипа „Берое“, влада велико интересовање.

Фудбал 30.06.2016 | 14:21
Радник: Нисмо овде дошли џаба
Домаћа публика вјерује у побједу, иако им је „Радник“ велика непознаница, док се Бијељинци надају изненађењу.

Посљедњи тренинг „Радника“ пред вечерашњу утакмицу, на Градском стадиону у Старој Загори, није открио много о поставци игре Славка
Петровића.

Оно што је извијесно јесте да би у посљедњој линији одбране умјесто повријеђеног Ивана Јаковљевића, стандардног првотимца „Радника“ у протеклој сезони, шансу могао да добије неко од новајлија, Никола Челебић или Јово Којић.

Међутим, и поред свих промјена у тиму у односу на претходну сезону, „Радник“ је, чини се поставио јасан циљ.

„За нас је ово историјска утакмица и очекује нас веома тежак задатак. Ми нисмо дошли ту џабе и имамо нешто да покажемо. Берое јесте фаворит на папиру, али нећемо се лако предати и обећавам борбу својих играча до задње капи крви као у финалу Купа и Премијер лиги БиХ", обећао је А репрезентативац БиХ из редова „Радника“ Самир Мемишевић.

Улазнице за први меч преткола квалификација за Лигу Европе између домаће „Берое“ и „Радника“ из Бијељине продају се по цијени од 5 евра.

Реванш утакмица између ова два противника на програму је за седам дана у Бањалуци.

(БН телевизија)

Коментари / 0

Оставите коментар