Radnik: Nismo ovde došli džaba

Nekoliko sati prije početka prve evropske utakmice bijeljinskog „Radnika“, u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope, u Staroj Zagori u Bugarskoj, gdje im je domaćin ekipa „Beroe“, vlada veliko interesovanje.

Fudbal 30.06.2016 | 14:21
Radnik: Nismo ovde došli džaba
Domaća publika vjeruje u pobjedu, iako im je „Radnik“ velika nepoznanica, dok se Bijeljinci nadaju iznenađenju.

Posljednji trening „Radnika“ pred večerašnju utakmicu, na Gradskom stadionu u Staroj Zagori, nije otkrio mnogo o postavci igre Slavka
Petrovića.

Ono što je izvijesno jeste da bi u posljednjoj liniji odbrane umjesto povrijeđenog Ivana Jakovljevića, standardnog prvotimca „Radnika“ u protekloj sezoni, šansu mogao da dobije neko od novajlija, Nikola Čelebić ili Jovo Kojić.

Međutim, i pored svih promjena u timu u odnosu na prethodnu sezonu, „Radnik“ je, čini se postavio jasan cilj.

„Za nas je ovo istorijska utakmica i očekuje nas veoma težak zadatak. Mi nismo došli tu džabe i imamo nešto da pokažemo. Beroe jeste favorit na papiru, ali nećemo se lako predati i obećavam borbu svojih igrača do zadnje kapi krvi kao u finalu Kupa i Premijer ligi BiH", obećao je A reprezentativac BiH iz redova „Radnika“ Samir Memišević.

Ulaznice za prvi meč pretkola kvalifikacija za Ligu Evrope između domaće „Beroe“ i „Radnika“ iz Bijeljine prodaju se po cijeni od 5 evra.

Revanš utakmica između ova dva protivnika na programu je za sedam dana u Banjaluci.

(BN televizija)

Komentari / 0

Ostavite komentar