Руни: Срамотно је овако испасти

Капитен фудбалске репрезентације Енглеске Вејн Руни рекао је да је пораз од Исланда (2:1) у осмини финала првенства Европе срамота за његов тим.

Фудбал 29.06.2016 | 12:23
Руни: Срамотно је овако испасти
"Срамотно је овако испасти са такмичења. Исланд се одлично и организовано бранио, било нам је тешко да пробијемо. Разочарани смо, тужни и срушени... Одлично смо почели меч, али смо већ послије првог дијела имали гол минуса. Покушали смо да се вратимо, али једноставно нисмо успјели", рекао је Руни послије утакмице.

Управо је нападач Манчестер Јунајтеда довео Енглеску у водјство из пенала у 4. минуту, али су Исландјани за само 15 минута преокренули преко Рагнара Сигурдсона и Колбејна Сигторсона и квалификовали се медју осам најбољих селекција Европе. 

"Знали смо да пријети опасност послије њихових аута јер имају јак избачај. Нисмо се добро бранили код другог гола. Нисмо имали квалитет да се вратимо", рекао је Руни и додао да жали због одласка селектора Роја Хоџсона. 

"Много младих играча увео је у репрезентацију и пред нама је свијетла будућност. Нажалост, успјех није постигнут на овом турниру", закључио је Руни.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар