Како би изгледао рат између Европе и Русије

Током првих 5-20 минута биће спржена цела Европа, а кроз неколико минута и Енглеска. ПРО ће неутралисати највише 30 одсто ракета, друге ће погодити мете...

Свијет 28.06.2016 | 22:50
Како би изгледао рат између Европе и Русије
Глобална размена ракетних удара износиће, по садашњим војним прорачунима, 5.300 тактичких ракета и 6.000 ракета средњег домета истовремено. Таква количина ракета ће превазићи могућности система ПРО обе стране. У првих 60 минута на Русију ће пасти 2.500 тактичких ракета, и тај велики ватромет ће трајати пет сати.

Размена удара ће одмах довести до смрти 60-100 милиона жртава. У наредних 15 дана од радијације и загађења животне средине умреће још 300-400 милиона људи. У року од пола године умреће 800 милиона. Ниједна држава неће имати могућности да сахрани лешеве.

Чешки новинар Винцент Прибула објавио је да је нуклеарни сукоб између САД и Европе, с једне стране, и Русије, с друге, неизбежан, ако Европа не одбаци диктат Сједињених Држава.

"Упркос свим напорима у медијском рату, уведеним санкцијама и перманентном фабриковању „руске претње - у први план избија варијанта директног војног сукоба."

Планови западних сила остају непромењени: оставити свега 15 милиона Руса на њиховој територији. За такве речи премијер Велике Британије Маргарет Тачер добила је снажан аплауз.

"Још је потребно финализовати представу о светској тиранији Русије, а онда ће се већ сви сложити с убиством руског председника Путина. Путин је демон, и најбоље га је убити, као Садама Хусеина и Муамера ел Гадафија“, пише новинар у свом чланку у листу Парламентни Листy.

А шта је са реакцијом Русије, коју је окружио НАТО?

"Тактичке нуклеарне ракете доведене у бојеву готовост ће извршити наређење. Мете су познате – то су земље-чланице НАТО и САД. Русија ће морати да се брани нуклеарним арсеналом“, истиче он.

"Бројаћемо спржене земље за 5-10-20 минута минута - то ће бити цела Европа, а кроз неколико минута и Енглеска. ПРО ће неутралисати највише 30 одсто ракета, друге ће погодити мете."

У свим погођеним земљама престаће да функционише инфраструктура, индустрија, здравствени систем. Идеја америчких ратних стратега да ће тај рат уништити Русију и натерати је да пати – нема никакве везе са реалношћу.

"Русија неће кренути путем одбране само на сопственој територији. Она нема избора, зато Русија јасно ставља до знања да ће ради своје одбране искористити најјаче оружје“, наглашава новинар.

„Треба сменити цело руководство ЕУ и растерати фамозну Европску комисију."

У интересу свих потребно је укинути санкције против Русије почети нормално трговати и развијати односе. Европа мора да нађе у себи храброст да каже „не“ америчком диктату.

"НАТО је показао да није одбрамбени савез, већ агресивно удружење јастребова које брани економске интересе међународних владајућих елита“, резимира Прибула.

РАТ ЈЕ НЕИЗБЕЖАН?

„Стално опкољавање Русије од стране НАТО, који се приближава што може више њеним границама, војне вежбе, раст напетости – све ће то пре или касније прерасти у сукоб. Рату између Русије и НАТО већ је дат стартни знак и практично је неизбежан."

Извор: факти.орг

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Дамир

28.06.2016 22:35

Коме је послије ове анализе битан попис или ССП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микиц

28.06.2016 22:48

Када је Ратни сукоб ИЗМЕДЈУ земаља НАТО-а и Рудије неизбјезан уцинимо несто да он поцне сто прије док СРБија није постала цланица ЕУ и тако мета руски ракета!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаа

29.06.2016 08:34

Глупости мајко мила.Зар овај идиот мисли да це се лако кренути у рат. Док год Руси имају атомске бомбе ту рата неце бити.Панису ни у Еуропа луди кад знају да би Амери гузицу извукли и гледали преко океана како се дека. Људи махнте те се рата него

ОДГОВОРИТЕ